Ticketmaster adviseert na hack: stel nieuw wachtwoord in!

Partyscene Redactie | 28 juni 2018
algemeen

Online ticketboer was afgelopen weekend doelwit van hackers

Op zaterdag 23 juni de Britse tak van Ticketmaster schadelijke software vastgesteld op een customer services-product dat werd gehost door een externe leverancier.

Minder dan 5 procent van de Ticketmaster-klanten wereldwijd is volgens de site beïnvloed door dit incident en het is mogelijk dat persoonlijke of betalingsgegevens van sommige klanten toegankelijk waren voor een onbekende derde partij.

Benadeelde klanten

Ticketmaster heeft contact opgenomen met alle klanten die mogelijk benadeeld zijn door dit beveiligingsincident. Britse klanten die tussen februari en 23 juni tickets hebben gekocht of hebben geprobeerd te kopen, kunnen worden getroffen, net als internationale klanten die tickets tussen september 2017 en 23 juni 2018 hebben gekocht of geprobeerd te kopen.

Wat nu?

Ticketmaster heeft deze website in het leven geroepen om je vragen over het Inbenta-incident te beantwoorden. Als je hierover een vraag hebt, kan je contact met ons opnemen via deze site.

Als voorzorgsmaatregel vraagt Ticketmaster alle klanten die bericht hebben ontvangen hun wachtwoord opnieuw in te stellen wanneer ze zich de volgende keer bij hun account aanmelden. Ook raadt de site aan je rekeningafschriften in de gaten te houden op aanwijzingen van fraude of identiteitsdiefstal. Als je je zorgen maakt, of verdachte activiteiten in je afschriften opmerkt, neem dan contact op met de bank of het creditcardbedrijf.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws