Wil jij met je piemel of flamoes bloot op de nationale televisie?

Partyscene Redactie | 3 oktober 2018
algemeen

RTL 5 komt met Nederlandse versie van naakte datingshow 'Naked Attraction'

RTL 5 staat al jaren bekend als het afvoerputje van de goede smaak. Pulp-tv waarin seks, halve garen en de onderbuik van de samenleving centraal staan. Vooral piemels en poezen volop in beeld hebben de voorkeur.

Na guilty pleasure-rotzooi komt de zender komend seizoen met een datingshow gestoeld op de Britse tv-show 'Naked Attraction'. En verrassing: jongetje en meisje/jongetje en jongetje/meisje en meisje/teefje en reutje gaan piemel/kutjenaakt daten. Dus niet eerst een boom opzetten over de werken van Hegel en Kant, de tsunamiramp of politiek in Peru, maar de lengrte van de voorhuid van kandidaat X of de diameter van de tepelhoven van kandidate Y in your face,

Zonder schaamte

De oproep van producent Blue Circle: ben jij supertrots op je lijf en schaam jij je nergens voor? Lijkt het je leuk om op een bijzondere manier een date te scoren en ben je klaar voor een fantastische ervaring? Voor een nieuw dating-programma zoeken wij singles die zich nergens voor schamen! Uiterlijk en innerlijk staan centraal. Zie je deze  ‘once in a lifetime experience’ wel zitten? En durf jij je kleren uit te trekken op TV? Meld je dan!

Lul uit de broek

O ja. Meiden die met alle vier de lippen bloot willen op nationale televisie: ze krijgen een onkostenvergoeding van 500,- euro. De heren met de lul uit de broek op camera krijgen slechts de helft.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws