Selena Gomez wordt gek: opgenomen in psychiatrische inrichting

Partyscene Redactie | 11 oktober 2018
algemeen

Selena Gomes

Selena Gomez is onlangs helemaal gek geworden en is daarvoor wederom opgenomen in een psychiatrische inrichting. Dat meld drama-hype-site TMZ, die altijd een neus hebben voor geruchten en heet nieuws.

Full mental breakdown

Nadat Gomez in september was ontslagen uit het ziekenhuis na een bloedcellen-onderzoek, bleef het aantal witte bloedcellen te laag. Daardoor werd de zangeres steeds emotioneler en werd ze op een gegeven moment gek. 

Selena Gomez schijnt kort geleden een full mental breakdown te hebben gehad. Ze ging volledig door het lint en trok zelfs infusen uit haar arm. Daarna is ze zo snel mogelijk opgenomen in een psychiatrische inrichting waar ze op het moment gedragstherapie ondergaat. 

Niet de eerste aanslag op Gomez's gezondheid

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Selena Gomez (@selenagomez) op

Het is niet de eerste keer dat de gezondheid van Justin Bieber's ex haar in de steek laat. Vorig jaar ging Gomez al onder het mes voor een niertransplantatie (zie bovenstaande foto). Daarnaast kondigde ze 24 september aan (weer) een break van sociale media te nemen, hoogstwaarschijnlijk vanwege het grote aantal haatreacties dat ze kreeg. 

Het is op het moment nog niet bekend hoe lang Selena Gomez in de psychiatrische inrichting moet verblijven. Op het moment ondergaat ze een behandeling bedoeld voor mensen met ernstige borderlineproblematiek, een behandeling die haar niet vreemd is, aangezien ze deze al eens eerder is ondergaan.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws