Ronnie Flex brengt eigen kledinglijn uit

Ruben den Boer | 11 oktober 2018
algemeen

Na drie albums vindt rapper en flexer Ronnie Flex het tijd voor iets nieuws. Volgende week vrijdag ligt zijn eerste kledinglijn in de schappen van brugpieper-shop Coolcat. Dat laat de rapper vandaag weten met een Instagram post. 

Ronnie couture

Ja, het is echt waar, binnenkort kun je op al je haters en vrienden flexen met kleding ontworden door Ronnie Flex. 'TE VIRAAAAL!!' noemt de rapper het nieuws op Instagram. Ronnie Flex zou zelf aan Coolcat hebben gevraagd of zij samen met hem een kledingcollectie wilden uitbrengen. Volgens Roland Kahn, opperhoofd van Coolcat, past de stijl van Ronnie Flex perfect bij het publiek van zijn winkel. Het dealtje was dus snel rond. 

LEES OOK: Famke Louise laat zich dus NIET door Ronnie Flex uitwonen!!!

Van drank en drugs naar broeken en jacks

Ronnie Flex is al een tijdje bekend in de Nederlandse hiphop-wereld, maar brak pas echt door met zijn hit 'Drank en Drugs'. Sindsdien is hij niet meer weg te denken van de radio en Spotify-afspeellijsten op puberale huisfeestjes. Nu breidt de rapper zijn merk dus uit met een flinke kledingcollectie. Daarmee gaat hij Amerikaanse grootheden als Kanye West en Beyonce achterna.

Wil jij nou ook al je vriendjes op het schoolplein jaloers maken met je Ronnie Flex stylo? Vul dan je thermoskannetje en zet je tentje op voor de Coolcat. Vanaf zaterdag 20 oktober liggen de ontwerpen van de rapper in de winkels. (Vrijdag bestel je ze al online)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws