Lekker bingen: Hip-Hop evolution seizoen 2 op Netflix

Ruben den Boer | 23 oktober 2018
algemeen

Weet je niet wat je moet kijken op Netflix? Check dan eens het tweede seizoen van Hip-Hop Evolution. In vier afleveringen wordt je mee teruggenomen naar wat sommige The Golden Age of Hip-Hop noemen: van het eind jaren '80 tot midden jaren '90.

LEES OOK: Is Netflix racistisch?

Nee Drake, Lil' Pump, 6ix9ine en Boef zullen niet aan bod komen. In het tweede seizoen van Hip-Hop Evolution gaat Netflix terug naar de real shit. Je wordt meegenomen van het einde van de jaren '80 tot het midden van de jaren '90. Dat doet Netflix aan de hand van hip hop-grootheden zoals Queen Latifah, NAS, Tupac, The Notorious B.I.G. en Wu-Tang Clan. Dat wordt smullen voor de echte hip hoppers. De trailer voor het tweede seizoen van Hip-Hop Evolution check je hieronder:

Hip-Hop Evolution seizoen 1 

Heb je aan een seizoen niet genoeg? Dan kun je altijd nog het eerste seizoen van Hip-Hop Evolution terugkijken. In seizoen een staat het ontstaan en de opkomst van hip hop centraal. Van Grandmaster Flash and the Furious Five en DJ Cool Herc, tot N.W.A. en Dr. Dre. Voorlopig kun je dus nog wel even bingen.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws