Ye West biedt excuses aan

Jordi Smit | 4 december 2018
algemeen

Ye West, zoals de artiest tegenwoordig heet, heeft zijn excuses aangeboden aan de acteurs van de theaterproductie The Cher Show. West verontschuldigt zich voor zijn langdurige telefoongebruik tijdens de voorstelling.

Jarrod Spector

Acteur Jarrod Spector merkte op dat West tijdens de première van de musical maandagavond voortdurend met zijn telefoon bezig was. 'Hey Kanye, zo cool dat je er bent. Als je even opkijkt van je telefoon kun je zien dat we een show opvoeren hier. Het is onze openingsavond, dat is nogal een ding voor ons. Hartstikke bedankt', twitterde Spector.

Reactie Ye West

West, die de première in New York bijwoonde met zijn vrouw Kim Kardashian, reageerde niet veel later schuldbewust met een verklaring op Twitter. 'Aan Cher en het team van The Cher Show. De dynamiek in de relatie van Cher en Sonny zorgde ervoor dat Kim en ik elkaars hand pakten en samen I got you babe zongen. Vergeef me mijn gebrek aan etiquette. We hebben zoveel waardering voor de energie die jullie hebben gestoken in het maken van dit meesterstuk.'

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws