De hoogtepuntjes van ESNS 2019: Famke Louise, Ronnie Flex en Willem

Ruben den Boer | 21 januari 2019
algemeen

ESNS 2019 Famke Louise

Zoals gebruikelijk stond Groningen afgelopen weekend weer in de tekenen van Eurosonic Noorderslag (ESNS). Tijdens dit showcase festival wordt nieuw talent ontdekt, boekingen gemaakt en wordt de felbegeerde popprijs uitgereikt. Wij lichten drie hoogtepunten van ESNS 2019 uit.

1. Famke Louise 'vroomt' de zaal in

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Famke Louise (@famkelouise_) op

Van Famke Louise kun je zeggen wat je wilt, maar overal waar ze komt zijn alle ogen op haar gericht. Ze doet er dan ook alles aan om de aandacht te trekken, ook op ESNS 2019. Een van de hoogtepunten van het festival was dan ook het moment dat Famke Louise met haar speelgoedauto het podium op rijdt met haar nummer 'Vroom' op de achtergrond. Een echte ster, of volledig losgeslagen? 

2. Ronnie Flex wint de popprijs 

LEES OOK: Famke Louise en Ronnie flex officieel het stel van het jaar!

Ook het liefje van Famke Louise, Ronnie Flex, sprong in het oog tijdens Eurosonic Noorderslag. Hij mocht de prestigeuze popprijs in ontvangst nemen. Dit is al de tweede keer dat de rapper deze prijs in handen krijgt. De eerste keer was in 2015, toen hij de prijs als onderdeel van New Wave in de wacht sleepte. Zelf zegt hij de popprijs meer dan verdiend te hebben. Of dat zo is laten we in het midden, maar je kunt niet ontkennen dat de rapper zijn relevantie heeft getoond afgelopen jaar. 

3. Willy is dood, lang leven Willem

Het derde hoogtepunt van ESNS 2019 is zonder twijfel toe te schrijven aan Willem. Nu denk je mischien 'wie the fuck is Willem?', en dat zou niet zo gek zijn. Willem ken je waarschijnlijk beter als Willy, de helft van The Opposites. We hoeften echter geen moshpits, bier gooien en kut roepen te verwachten. Als solo-act is Willem kwetsbaar, gevoelig en diepgaand. Iets volledig anders dan eerst dus, maar kwalitatief van de bovenste plank. 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws