Video: Oef! Famke Louise ontwijkt maar nét glazen bierflesje

Jonas Bloemen | 11 april 2019
algemeen

Famke Louise timmert aan de weg als artiest. Waar ze eerst bekend stond als de vriendin van Snapking heeft ze al een lange tijd zelf meer fame te pakken dan haar ex. Inmiddels probeert Famke het als zangeres, iets wat haar met autotune wat beter afgaat dan zonder, maarrrrr: smaken verschillen. 

Het is algemeen bekend dat mensen van Famke Louise houden of haar haten. Een tussenweg lijkt niet te bestaan. De 20-jarige Almeerse maakte hits als ‘Op me monnie’ en ‘Vroom’. Ze krijgt veel haat over zich heen, maar lijkt zichzelf daar steeds minder druk om te maken. Op optredens waar ze één van de geboekte artiesten is wordt ze vaker negatief dan positief ontvangen. 

Al vaker kreeg de artiest te maken met gejoel wat gepaard ging met mensen die bier gooien. Het is allemaal nogal iets voor iemand van twintig jaar. Ook afgelopen weekend probeerde iemand haar te bekogelen met bier. Geen onbelangrijk detail: het bier zat in een glazen flesje. Een laffe daad want Famke Louise staat op het moment van gooien net met haar rug naar het publiek. Het flesje kan ze dus nooit aan zien komen. Toch kwam Famke goed weg, het flesje vloog maar millimeters langs haar hoofd! Je checkt het bizarre voorval hieronder. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Famke Louise (@famkelouise_) op

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws