Waylon en Bibi krijgen veel kritiek op 'verkeerd' autostoeltje

Fenna Kiebert | 10 mei 2019
algemeen

Bron beeld: dochtertje Teddy (@official_waylon_music) © Instagram

Bibi Breijman (27) en vriend Waylon (39) krijgen veel kritiek over zich heen omdat zij hun ruim vijf maanden oude dochtertje Teddy vervoeren in een autostoeltje dat niet geschikt lijkt te zijn voor baby's.

'Verkeerd' autostoeltje

Waylon plaatste gister een foto van dochtertje Teddy op Instagram. Op de foto is Teddy te zien, zittend in een autostoeltje. Wat de zanger niet had verwacht, waren de afkeurende reacties van instagramgebruikers, over het formaat van Teddy's autostoeltje (die overigens werd geleverd bij de auto van een bekende autoverhuurmaatschappij). Zo 'lijkt het stoeltje geschikt voor baby's van negen maanden of ouder en dus niet voor Teddy, zou het gevaarlijk zijn omdat Teddy haar hoofdje te zwaar zou zijn voor zo’n stoel waardoor ze haar nek zou kunnen breken en zou ze niet stevig in de stoel zitten.'

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Over “bad motherfuckers” gesproken... #zeheefthetnietvaneenvreemde #zovaderzodochter #tochiszedeliefste ❤️

Een bericht gedeeld door Waylon (@official_waylon_music) op

Waylon en Bibi leggen de kritiek naast zich neer. Ze huurden het stoeltje dan ook bij autoverhuurmaatschappij Hertz en het voldoet aan de wettelijke goedkeuringseisen die worden gesteld aan autostoelen. Het stoeltje van Teddy lijkt wat ruim voor haar, maar zo lang het voldoet aan de ECE-goedkeuring voor Groep 0+1, is het geschikt voor kinderen met een gewicht van 0 tot 18 kilo. Het geklaag is dus overbodig en Teddy is volkomen veilig vervoerd.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws