Urbanista werkt samen met de Tim Bergling Foundation

Ivo Mollemans | 10 oktober 2019
algemeen

Na het overlijden van Avicii is de Tim Bergling Foundation opgericht. Deze organisatie heeft als doel mensen helpen en informeren over mentale gezondheid, iets waar Avicii zelf heel dichtbij stond.

Urbanista helpt de Tim Bergling Foundation

En die boodschap breidt zich steeds verder uit. Ook het Zweedse bedrijf Urbanista wilde zich graag meer bezighouden met dit onderwerp. Daarom zijn ze een samenwerking met de organisatie gestart. Urbanista maakt audioproducten en tijdens de hele maand oktober wordt 10% van de opbrengsten van alle verkochte producten gedoneerd aan de Tim Bergling Foundation. Daarnaast willen ze in de toekomst meer betrokken zijn bij dit doel en deze samenwerking zien ze dan ook als een eerste stap daarvoor.

LEES OOK: Avicii tribute concert met grote artiesten voor het goede doel

Daarnaast geven ze ook drie VIP Packages weg voor het tribute concert dat gehouden wordt als eerbetoon aan Avicii. Veel artiesten met wie Avicii heeft samengewerkt zullen optreden bij het concert en het verkocht dan ook binnen zeer korte tijd uit. Bij de aankoop van een product van Urbanista in oktober maak je kans om een van die VIP Packages te winnen. Dat houdt in een geheel verzorgde reis inclusief verblijf naar Stockholm en kaarten voor de show.

“These activities are a starting point to our long-term commitment in supporting issues close tot Tim Bergling’s heart”

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws