Zanger Harry Styles getraumatiseerd door zwerver

Zsarisse Knol | 15 oktober 2019
algemeen

Het zou je maar gebeuren, een simpele daad die vriendelijk bedoeld was, maar die je blijft achtervolgen. Tenminste, als je Harry Styles bent. Volgens hem werd hij maandenlang gestalkt door een 26-jarige zwerver. Waarom? Harry kocht voor hem een maaltijd omdat hij het zielig voor hem vond.

LEES OOK: Ed Sheeran en prins Harry praten langs elkaar heen

Het begon toen het voormalig One Direction-lid de zwerver Pablo Tarazaga-Orero zag slapen bij de bushalte buiten zijn huis in London. Harry bood hem aan om hem eten te kopen of een hotelkamer te financieren. Hij koos ervoor om Spaans eten te kopen van een veganistisch café. Wat hij niet had verwacht was dat hij in ruil daarvoor een stalker kreeg.

Pleziertje

Tarazaga-Orero liet briefjes en geld achter in Harry’s brievenbus en volgde de zanger tijdens het joggen en naar de lokale bar. Het stalken liep uit de hand toen Tarazaga-Orero de zanger besprong en hem probeerde te grijpen terwijl hij aan het joggen was. Sindsdien voelt Harry zich niet meer veilig in zijn eigen huis.

De man vertelde aan zijn advocaat dat Harry hem geld aanbood om een ‘pleziertje’ te hebben in een hotel. Harry beweerde dat dit niet waar was en dat hij de man al eng vond bij de eerste ontmoeting.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws