Bassnectar wil 35.000 maaltijden naar Flint brengen om mensen te helpen

Ivo Mollemans | 17 oktober 2019
algemeen

Beeld via Rukes.com.

Goede doel Be Interactive van Bassnectar helpt op verschillende gebieden de wereld beter te maken. Zo hield deze zich laatst nog bezig met het beschikbaar stellen van gratis therapie in verband met mentale gezondheid en gratis cursussen voor scholen over klimaatverandering. De nieuwste onderneming is eten brengen naar mensen die nog steeds last hebben van de watercrisis in Flint (Michigan, V.S.) die in 2014 begon.

LEES OOK: Urbanista werkt samen met de Tim Bergling Foundation

Bassnectar wil voedsel naar Flint brengen

Het water daar is sterk vervuild nadat de bron werd veranderd en er bij de nieuwe bron niks werd gedaan om te voorkomen dat corrosie plaatsvond. Daardoor zijn er nu nog steeds problemen met het water en missen inwoners een primaire levensbehoefte. Gedurende het Freakstyle evenement is het mogelijk om voedsel en water te doneren dat naderhand richting Flint gebracht zal worden. Het doel is om zo’n 35.000 maaltijden naar de stad te brengen.

“Years after the Flint Water Crisis, despite heroic activism and resilience in the city, lasting challenges remain. Bassnectar fans asked us to come together around the water crisis, and the opportunity is finally here. We’re asking Bassnectar fans to select special, extra healthy and fun foods for their donations, things that kids will be excited to eat.”

De acties van Be Interactive zorgen ervoor dat de wereld telkens een stukje beter wordt. Hopelijk gaan Bassnectar en zijn team daar nog veel goede doelen mee helpen en inspireren ze meer mensen om ook een steentje bij te dragen aan een betere wereld.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws