Gaat het nieuwe nummer van Selena Gomez over haar ex?

Zsarisse Knol | 25 oktober 2019
algemeen

De bekende zangeres Selena Gomez is terug van weggeweest! Ze bracht haar album vier jaar geleden uit, maar ze is terug. Dinsdag bracht ze haar single uit met de titel ‘Lose You To Love Me’. In de lyrics van het nummer zitten een aantal hints die over haar ex Justin Bieber kunnen gaan.

Lose You To Love Me

Het is een rustig nummer dat gaat over dat je iets moet loslaten om je eigen kracht te vinden. Vele fans trokken na het luisteren van het nummer de conclusie dat het over haar ex, Justin Bieber, gaat. Ze gingen ervanuit vanwege de lyrics, zoals ‘In two months, you replaced us, Like it was easy’. Iedereen dacht dat het over de zanger ging omdat hun relatie vorig jaar eindigde en hij na twee maanden uitging met Hailey Baldwin.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

You promised the world.

Een bericht gedeeld door Selena Gomez (@selenagomez) op

Fans zijn niet de enige die denken dat de lyrics van het nummer over Justin gaat. Niet lang nadat het nummer was uitgebracht, postte de vrouw van Justin, Hailey, een foto van een nummer met de titel ‘I’ll Kill You’ op haar Instagram-verhaal. Justin zelf geeft geen enkele reactie over het nummer.

Surprise!

24 uur na de release van het nummer van de zangeres bracht ze nog een nummer uit! Fans zagen dit niet aankomen. Het nummer heet ‘Look At Her Now’ en in tegenstelling tot ‘Lose You To Love Me’ is het een lekker dansnummer. Maar dat betekent niet dat het minder gericht is op haar ex.

Dit nummer gaat over de kracht die ze bezit na de break-up. Het vertelt meer over waar ze zich nu in het leven bevindt. Deze twee nummers passen bij elkaar omdat het ene nummer gaat over wat je moet doen om de kracht te vinden en in ‘Look at Me Now’ zie je Selena in een compleet ander licht.

 

Selena reageert

De zangeres vertelde in een recentelijke interview met E!News dat de fans gelijk hebben. Ze schreef het nummer ‘Lose You To Love Me’ vorig jaar toen het uit ging met Justin Bieber. Ze zou geen nummer kunnen schrijven dat niets te maken heeft met haar eigen leven. ‘Dat ik mijn verhaal deel, is precies wat ik altijd al heb gedaan. Ik kan niet niet authentiek zijn. Ik kan niet doen alsof ik nergens problemen mee heb, wanneer het duidelijk is dat ik dat wel heb.’

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws