Pathé-bioscoop Groningen nog even dicht

Zsarisse Knol | 28 oktober 2019
algemeen

De Pathé-bioscoop in Groningen blijft nog zeker twee dagen dicht. De politie is namelijk hard bezig met het onderzoek omtrent de vondst van de twee doden die zijn gevonden in de bioscoop.

De twee slachtoffers waren een getrouwd stel dat werkte onder een schoonmaakbedrijf. Ze maakten al jaren de Pathé-bioscoop in Groningen schoon. Hoe ze zijn overleden, is nog onbekend.

Verdachte

Zondag heeft de politie de verdachte opgepakt bij een tankstation in Groningen. De verdachte is een 33-jarige Rotterdammer Ergün S. De politie denkt dat hij een overval probeerde te plegen, wat mis ging. De lichamen van de slachtoffers werden in het trappenhuis van het pand gevonden.

Ergün S. zou al jaren psychische problemen hebben volgens zijn familie. Zijn familie was al bezig om hem gedwongen op te laten nemen. Maar wat had de Rotterdammer in Groningen te zoeken zo vroeg in de morgen? Zijn ex-vriendin en zoontje wonen in Groningen en daar zou hij naar opzoek zijn geweest.

Slachtoffers laten twee kinderen achter

Het paar laat twee kinderen na: een zoon en dochter in de twintig. De zoon van het paar loopt momenteel stage in Korea en doet er alles aan om zo snel mogelijk naar Nederland te komen.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws