The Princess Switch krijgt een deel 2!

Zsarisse Knol | 31 oktober 2019
algemeen

Geweldig nieuws voor wie niet genoeg kan krijgen van The Princess Switch: er is een deel 2 op komst! Netflix kondigt zojuist aan dat we nóg een nieuwe kerstfilm kunnen verwachten met actrice Vanessa Hudgens.

Kerstklassieker

The Princess Switch is dé kerstklassieker van deze tijd. Het tweede deel zal de titel ‘The Princess Switch: Switched Again’ met zich meedragen. Voor wie even niet meer weet waar het eerste deel eindigde,  frissen we het geheugen even op. De laatste scene toonde het huwelijk van Stacy met prins Edward en hertogin Margaret met de dood gewone Kevin.

Het tweede deel van de kerstklassieker gaat over hoe Margaret onverwachts de troon moet overnemen. De gebeurtenis zorgt ervoor dat de relatie met Kevin op de proef wordt gesteld. Aan haar dubbel Stacey de taak om de dag te redden. Alsof de ramp niet groot genoeg is, duikt er nóg een dubbelganger op: het feestbeest Fiona.

De film staat gepland voor 2020, waardoor de productie volgende maand al start. Fans zijn overduidelijk enthousiast, al combineren ze dat ook met een gezonde dosis humor. Bekijk de opmerkingen hieronder.

 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws