Sex Education keert terug met seizoen 2!

Zsarisse Knol | 26 november 2019
algemeen

Acteur Asa Butterfield keert terug als Otis Millburn bij Sex Education! 17 januari 2020 is de internetserie terug van weggeweest. We krijgen weer acht afleveringen te zien die gegarandeerd vol met ongemakkelijke situaties zitten.

Recap!

In het eerste seizoen van Sex Education was te zien hoe ongemakkelijk Otis is rondom het onderwerp ‘seks’. Zijn moeder is seksuoloog en zijn vriendin Maeve Wiley wil samen met hem een sekstherapie beginnen. Samen helpen ze hun leeftijdsgenoten met verschillende situaties die te maken hebben met seks. Richting het einde van het seizoen ontmoet Otis het meisje Olga, met wie hij een relatie krijgt.

Het tweede seizoen focust zich vooral op de relatie van Otis met Olga. Hij moet leren om zijn eigen seksuele gevoelens te beheersen. De spanning tussen Maeve en Otis begint daardoor te groeien, aangezien Otis eerst gevoelens had voor Maeve. Ondertussen is er een uitbraak van chlamydia op hun middelbare school. Verder zullen er een aantal nieuwe leerlingen worden geïntroduceerd.

Ben jij al benieuwd? 17 januari 2020 is de serie te zien op Netflix!

LEES OOK: Viagra geslikt? Dit gebeurt er met je lul​

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws