The Pussycat Dolls are back!

Zsarisse Knol | 29 november 2019
algemeen

he Pussycat Dolls: je kent ze vast nog wel!  Ze zijn terug voor een reünie tijdens de liveshows van X-Factor. Maar daar blijft het niet bij, want ze zullen komend voorjaar weer op tournee gaan.

De Britse X-Factor jurylid Louis Walsh maakte eerder deze week bekend dat de groep optreedt tijdens de finale van de show. De groep is voor het eerst in tien jaar samen op het podium te bewonderen.

Woensdag deelde Nicole Scherzinger, een van de Dolls en jurylid van de show, het logo van de groep op Instagram. Een aantal van de andere Dolls deelde de foto eveneens met de tekst ‘PCD Reünie’. De band gaat in april 2020 op tour met de naam Unfinished Business. De tour begint in het Verenigd Koninkrijk en de kaarten gaan 1 december in de verkoop.

Wie zijn The Pussycat Dolls ookalweer?

The Pussycat Dolls danken hun bekendheid aan de burlesque optredens in 1995. Uiteindelijk begonnen ze met zingen en scoorden ze hits met onder meer Don’t Cha, Buttons en Stickwitu.

Helaas kwam in 2009 een einde aan The Pussycat Dolls toen Jessica Sutta, Kimberly Wyatt, Melody Thornton en Ashley Roberts de groep verlieten. Nicole Scherzinger probeerde om door te gaan met vier nieuwe leden, maar een paar maanden later besloot ze toch voor een solo-carrière te gaan.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#PCDReunion 💖

Een bericht gedeeld door Nicole Scherzinger (@nicolescherzinger) op

LEES OOK: Mental Theo en Charly Lownoise stoppen!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws