Justin Bieber komt met een nieuw album en gaat weer touren in 2020

Ivo Mollemans | 26 december 2019
algemeen

Na een lange stilte is Justin Bieber weer klaar om nieuwe muziek uit te brengen en het podium te betreden. De Canadese zanger was er sinds 2017 tussenuit om aan zijn mentale gezondheid te werken. Toen cancelde hij al de laatste veertien shows van zijn Purpose wereldtour als gevolg daarvan.

Goed nieuws voor fans van Justin Bieber

In de tussentijd heeft hij wel nog het nummer ‘I Don’t Care’ met Ed Sheeran uitgebracht, werkte hij aan een remix van Billie Eilish’s ‘Bad Guy’ en hij bracht de track ’10,000 Hours’ met Dan + Shay uit. Qua optredens heeft hij bij Ariana Grande op het podium gestaan als gastartiest tijdens haar optreden op Coachella in Californië. Dat er nu dus groot nieuws is, is voor veel fans een opluchting. In een video kondigt de artiest een tournee door Canada en de Verenigde Staten aan voor 2020 en een nieuw album.

LEES OOK: Nicki Minaj verklaart waarom ze geen muziek meer maakt

De titel van het album is nog onbekend. Wel is de eerste single bekendgemaakt. Die heet ‘Yummy’ en zal op 3 januari uitgebracht worden. Naast nieuwe muziek en een tour komt er ook een documentaire serie over de artiest. In de video vertelt Justin Bieber dat dit het album is waar hij tot nu toe nog het meest trots op is omdat het beter reflecteert wie hij op dit moment is, wie hij in het verleden was en waar hij nu staat.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws