Michelle Obama deelt haar playlist voor de sportschool

Ivo Mollemans | 20 januari 2020
algemeen

Door de goede voornemens krijgen veel mensen motivatie om meer te gaan sporten of om überhaupt te beginnen met sporten. De motivatie om dat ook vol te houden daalt echter vaak, maar Michelle Obama deelt haar tip voor extra motivatie.

Dit is Michelle Obama’s playlist tijdens workouts

Die tip bestaat uit haar playlist die ze luistert tijdens haar eigen workouts. Haar man Barack Obama deelde eerder ook al zijn favoriete tracks van 2019 in een playlist, maar die van Michelle zijn speciaal bedoeld om niet op te geven tijdens het sporten. In de lijst staat veel hip hop met een vleugje pop. De enige twee dance tracks in de lijst zijn ‘One Kiss’ en ‘Slide’ van Calvin Harris.

LEES OOK: Barack Obama deelt zijn favoriete muziek van 2019

De toelichting bij de lijst geeft aan waarom juist deze tracks door haar zijn geselecteerd:

"It's about that time when New Year's resolutions get a bit harder to stick to. To offer a little inspiration, I want to share my go-to #WorkoutPlaylist with you. These songs always seem to give me that extra boost to get through my toughest workouts.”

Er is geen officiële playlist met de nummers te vinden. Het betreffen gelukkig geen honderden nummers dus die is gelukkig wel makkelijk zelf na te maken.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws