Zedd steunt Bernie Sanders na opmerking van Hillary Clinton

Ivo Mollemans | 23 januari 2020
algemeen

Beeld via Rukes.com

De politieke situatie in Amerika zorgt voor verdeeldheid. Als artiest is het daarom vaak risicovol om je openlijk uit te spreken over politieke keuzes en standpunten. Toch houdt Zedd zich niet stil en kiest wel een kant.

Bernie Sanders gesteund door Zedd

Hij steunt namelijk Bernie Sanders na de opmerking van Hillary Clinton dat niemand hem mag. De voormalige democratische presidentskandidate maakte de opmerking in een documentaire serie die nog uitgebracht moet worden. De serie volgt Hillary Clinton en geeft kijkers inzicht in haar werk als vrouw in de politiek en als presidentskandidate.

LEES OOK: Zedd verbannen uit China omdat hij een tweet van South Park likete

Na de opmerking verscheen al gauw de hashtag ‘#ILikeBernie’ online. Ook Zedd is fan van Bernie en tweette de hashtag. Dat zorgde voor gemengde reacties bij zijn volgers. Dat de dj het niet erg vindt om een kant te kiezen tijdens verhitte discussies of voor controversiële onderwerpen liet hij eerder ook al merken toen hij Southpark steunde nadat de tv serie uit China verbannen werd. Als gevolg daarvan is de artiest zelf ook permanent verbannen uit het land.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws