Carnavals variant van Lanterfantje op Carpool Karaoke is groot succes

Ivo Mollemans | 19 februari 2020
algemeen

Beeld via Lanterfantje.

De beroemde Carpool Karaoke waarbij de Amerikaanse presentator James Corden bekende gasten met zijn auto naar een locatie brengt is een populair onderdeel van zijn late night talkshow. De Tilburgse dj Thomas van Groningen, die onderdeel is van het dj duo Lanterfantje, heeft daar zijn eigen carnavals variant op gemaakt.

Carpool Carnaoke van Lanterfantje

In zijn zogeheten ‘Carpool Carnaoke’ brengt hij carnavalsartiesten naar hun bestemming en ondertussen zingen ze carnavalskrakers. De afleveringen worden online gezet in de week voor carnaval. Voor de eerste aflevering wordt Lamme Frans naar de glasbak gebracht om zijn lege drankflessen weg te brengen.

LEES OOK: WIN! Dj Mike Williams op je bruiloft? Het kan, dus doe mee

Volgens anderen lijkt Thomas op James Corden en omdat hij zelf fan is van de presentator heeft hij zijn eigen carnavals variant van Carpool Karaoke gemaakt:

“Ik word al jaren aangesproken op mijn uiterlijk, dat ik als twee druppels water lijk op James Corden. Dat vind ik zelf wel meevallen. Maar ik ben een enorme fan van zijn programma's. Ik heb écht alle afleveringen van de Carpool Karaoke gezien. Ik ben een nóg grotere fan van carnavalsmuziek. En in aanloop naar het mooiste feestje van het jaar moest ik daar natuurlijk iets mee doen.”

Naast Lamme Frans zijn er meer gasten die langskomen in de serie. Ook Johnny Purple, die met zijn nummer ‘Porseleinen Pony’ een van de beste carnavalsnummers heeft volgens Thomas, wordt naar zijn bestemming gebracht.

“Johnny is een carnavalslegende. Zijn nummer 'Porseleinen Pony' is een van de beste carnavalsnummers van de afgelopen twintig jaar.”

Welke artiesten nog meer bij Lanterfantje in de auto stappen wordt gedurende de week bekend gemaakt. De laatste aflevering die op vrijdag online komt, wordt in elk geval een spetterende finale.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws