Kom helemaal tot rust met deze nieuwe hobby

Partyscene Redactie | 29 oktober 2021
algemeen

Nu denk je misschien meteen aan yoga of mediteren, maar je zit er helemaal naast! We hebben het over diamond painting. Als je denkt dat dit een hobby is die uitsluitend word beoefend door vrouwen van middelbare leeftijd heb je het mis. De hobby begint steeds populairder te worden onder jongeren en sluit aan bij iedereen zijn of haar interesses. Je kunt kiezen uit honderden ontwerpen zoals diamond painting dieren of een diamond painting eigen foto. 

Maak je eigen beestachtige kunstwerken 

Wat is jouw spirit animal? Kies jouw spirit animal uit de verschillende diamond painting dieren en ga helemaal op in het painten. Creatieve skills zijn niet nodig en iedereen kan hiermee beginnen. Zet een muziekje op, pak er een drankje bij en ga lekker genieten. Het diamond painting dieren canvas is zelfklevend en het is aan jou om alle steentjes op het bijbehorende vakje te plakken. Je kunt het vergelijken met een het maken van een puzzel. 

Uniek en persoonlijk cadeau 

Een diamond painting dieren kunstwerk is uiteraard super leuk om te maken. Nog leuker is om te kiezen voor een diamond painting eigen foto, hierbij laat je je eigen foto omzetten in een diamond painting. Kies een foto die veel betekenis heeft voor jou of voor iemand die je dierbaar is en ga aan de slag. Verras je moeder, vriendin of geliefde met een diamond painting eigen foto en ze zullen je eeuwig dankbaar zijn.  

Verstand op nul en ontspannen 

Na een dag werken plof je ‘s avonds eindelijk op de bank. Even je favoriete serie bingewatchen of misschien spendeer je de meeste tijd wel op je telefoon en op social media? Al deze media leiden je gedachte weliswaar af, maar geven je geen gevoel van voldoening en dragen ook niet bij aan een blijvend verbeterde gemoedstoestand.  

Tijdens het diamond painten ben je alleen gefocust op het hier-en-nu. Dit zorgt ervoor dat je brein niet afdwaalt naar wat je morgen gaat eten, naar een eerdere ruzie van vandaag of andere alledaagse zorgen. Je kunt je brein als het ware even pauzeren en opgaan in het moment en ervaart een gevoel van voldoening. 

 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws