Carnavalstrends: 5 unieke outfits voor groepen

Partyscene Redactie | 17 december 2021
algemeen

Over een paar maanden mogen we het (hopelijk) eindelijk weer groots vieren: carnaval! Weet jij al wat je deze editie aantrekt tijdens het feest der feesten? Ga je voor een veilige, tijdloze superheld óf kiezen jij en je vrienden dit jaar liever voor een uniek groepskostuum? Speciaal voor vriendengroepen die dit jaar willen uitpakken: 5 unieke outfits om écht op te vallen.

1. Een fruitschaal: vrolijke carnavalskleding

De een houdt van zuur, de ander van zoet. Met of zonder pitjes. Omarm samen met je vrienden diversiteit, en ga samen verkleed als een gezonde fruitschaal. Van een vrolijke lange banaan, tot een gezonde kiwi en een uitdagende aardbei. In jullie vrolijke fruitkostuums vallen jullie gegarandeerd op tussen het feestgedruis

2. Kies jouw Britney Spears

Geen enkele popster was de afgelopen periode zo vaak in het nieuws als de “Princess of Pop” Britney Spears. Na ruim dertien jaar is de zangeres eindelijk verlost van het toezicht van haar vader. #FreeBritney! Een Britney kostuum is daarom ideale carnavalskleding voor 2022, zeker voor vriendengroepen. Kies hierbij allemaal voor een andere iconische videoclip outfit: van schoolmeisje tot stewardess.

3. Max en zijn Pitcrew

Voor velen dé sportheld van het jaar: Max Verstappen. En waar was de razendsnelle coureur dit jaar zonder zijn geliefde pitcrew? In jullie Formule 1 outfits zijn jij en je vrienden dit carnavalsseizoen op elk feest het allersnelst.

4. Dansen als Abba

Ze zijn dit jaar terug van weggeweest en hipper dan ooit: de Zweedse band Abba. Ben jij ook zo’n fan? Een Abba kostuum met je vrienden is een leuke manier om dit te vieren. Ga hierbij voor een flitsende look met wijde mouwen en wijde broekspijpen. Leuke bijkomstigheid: deze outfit is heerlijk om in te dansen!

5. Shrek-leger

Hoe je het ook wendt of keert: Shrek is een van de grootste memes allertijden. Het groene monster is daarom een ideale (én verrassende) keuze voor jouw vriendengroep. Helemaal grappig als jullie allemaal een identieke Shrek outfit dragen. Hierbij geldt: hoe groter de vriendengroep hoe beter. Laat de overige carnavalsvierders dubbel zien en domineer elk feestje waar jullie komen. Als Shrek leger stelen jullie gegarandeerd de show!

Let op: wees op tijd met het bestellen van carnavalskleding! Alleen dan weet je zeker dat jouw gewenste kostuum en maat nog op voorraad is! Heb je je favoriete carnavalsoutfit al binnen? Dan is het de hoogste tijd om alvast in de stemming te komen. Tip van de dag: bekijk de carnavalsvariant van Lanterfantje op Carpool Karaoke. Hilarisch

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws