Thuis een feestje geven? Huur een silent disco pakket!

Partyscene Redactie | 22 maart 2022
algemeen

De maatregelen zijn versoepeld en de temperaturen lopen weer op. Een ideale periode om weer eens een feestje te organiseren voor je vrienden en familie. Maar wat nu als blijkt dat een deel van je gasten de afgelopen jaren een andere muzieksmaak hebben ontwikkeld? Of ze de harde muziek tijdens festivals en evenementen inmiddels verafschuwen? No worries, er is een oplossing waarbij je iedereen (inclusief je buren) te vriend houdt: huur silent disco koptelefoons

Met een silent disco kan je namelijk tot drie verschillende kanalen tegelijkertijd gebruiken. Zo kan je bijvoorbeeld op kanaal groen top 40 muziek draaien, op rood reggae en op blauw iets alternatiefs. Het volume kan je per koptelefoon regelen, zo kan iedereen zelf bepalen hoe intensief ze de muziek willen beleven.

Uitnodigingen versturen

Verstuur een uitnodiging naar iedereen die je graag op je feestje wil zien. Wacht nog even de reacties af en reserveer het aantal koptelefoons wat je nodig hebt. Weet je nog niet precies hoeveel mensen er gaan komen? Bestel gewoon een paar extra koptelefoons zodat je er zeker weten genoeg hebt. Tip: beter een goede buur, dan een verre vriend… Meld bij de buren dat je een feestje geeft en nodig ze meteen even uit om ook te komen. Schept een band!

Sfeer creeren 

De silent disco koptelefoons zorgen natuurlijk al leuke en vrolijke lichtjes, maar wat aandacht voor extra sfeerverlichting zou niet gek zijn. Want hé, niemand wilt dansen onder een felle keukenlamp. Denk bijvoorbeeld aan discolampen of een disco laser. Heb je in één klap je kamer (of tuin) omgetoverd in een club. En of je zin hebt om te dansen! Een blacklight is ook tof. Kies welke gadget jij wil gebruiken en voeg deze eenvoudig toe aan je silent disco bestelling. 

Silent disco playlist

Zoals gezegd is het voordeel van een silent disco dat je bij gebruik van 3 zenders ook 3 verschillende muziekstijlen tegelijk kan aanzetten. Superfijn, want zo zit er voor iedereen wel wat bij en wordt er niet (in ieder geval minder) geknoeid met de Spotify wachtrij. 

Van te voren kun je al verschillende playlists klaarzetten. Ga voor populaire kant-en-klare lijstje, stel zelf een goede line-up samen of maak samen met je gasten een te gekke playlist via Playifi. Tip: zorg dat je ook offline genoeg nummertjes hebt klaarstaan voor het geval de wifi er even mee stopt. Er is niets zo vervelend als een feestje zonder muziek…
 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws