Verveeld? Leuke activiteiten om met je vriendinnen te doen

Elsemieke | 7 mei 2022
algemeen

Wanneer je een gezellige middag met vriendinnen hebt gepland, kan het nog wel eens moeilijk zijn om te bedenken wat jullie gaan doen. Het is überhaupt al een hele organisatie om iedereen bij elkaar te krijgen, aangezien iedereen een druk leven met vele verplichtingen heeft. Wanneer dit dan eindelijk is gelukt, wil je natuurlijk ook iets leuks doen. Het is dan belangrijk dat je ergens mee bezig bent, maar tegelijkertijd ook kunt bijpraten.

In dit artikel geven we een aantal suggesties voor leuke activiteiten die je kunt doen met vriendinnen. Ben je benieuwd? Lees dan snel verder!

Diamond painting

Ten eerste is diamond painting een erg leuke activiteit om te doen met vriendinnen. Diamond painting is het plakken van gekleurde steentje volgens een bepaald patroon, wat uiteindelijk een mooi kunstwerk wordt. Het is dan ook een leuke hobby om te doen die ook nog eens rustgevend is. Elke steentje heeft zijn eigen nummer en op je canvas doek is dit nummer ook te zien. Op deze manier weet je precies welk steentje waar moet. In het begin zul je het wel even onder de knie moeten krijgen, maar het is een erg leuk project om aan te werken. Je kunt verschillende kunstwerken maken met diamond painting, zo kun je een dier of de natuur op een diamond painting maken. Daarnaast is het zelfs mogelijk om een eigen foto na te maken met diamond painting. Bij deze activiteit kun je ondertussen ook goed bijpraten met vriendinnen en wat lekkers te eten en te drinken op tafel zetten.

Schilderen

Daarnaast is het ook leuk om een canvasdoek te kopen met wat verf en kwasten. Hierdoor kun je afzonderlijk aan de slag gaan, maar je kunt ook ieder kwartier het schilderij aan elkaar doorgeven. Hierdoor zul je elk kwartier aan een ander kunstwerk zitten en kun je hier je eigen draai aan geven. Soms weet je immers niet meer precies wat je moet schilderen, maar op een ander schilderij lukt dit dan wel weer. Bovendien kunnen hier ook nog eens hele verrassende creaties uit komen. Het is natuurlijk ook leuk om ieder kwartier of half uur je diamond painting door te geven en te werken aan een ander project.

Kortom: wil je een leuke, maar toch ontspannende activiteit doen met vriendinnen? Dan is diamond painting de perfecte oplossing. Hierbij kunnen jullie lekker ontspannen, maar ook bijpraten. Wil je het wat spannender maken? Dan kun je ieder kwartier of half uur je diamond painting doorgeven en dan werk je weer aan een ander kunstwerk.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws