Wat voor kerstgeschenk krijg jij dit jaar van je baas?

Partyscene Redactie | 27 september 2022
algemeen

Eén van de leukste dingen van in loondienst zijn bij een baas is dat je aan het eind van het jaar misschien wel een kerstgeschenk krijgt van je werkgever. Het is natuurlijk altijd weer gissen naar wat de baas in de kerstpakketten heeft gestopt, maar dat is natuurlijk ook de helft van de lol. Misschien kun je wel een van de volgende trendy dingen verwachten als kerstgeschenk van de baas dit jaar.

Duurzaam kerstpakket

Vind jouw bedrijf Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen belangrijk? Dan krijg je misschien wel een duurzaam kerstpakket dit jaar. Wat daar in kan zitten? Dat kunnen allerlei handige dingen zijn. Wat te denken van een zuinige douchekop, of een lekker warm fleece dekentje of gezellige kersttrui zodat je de verwarming een graadje lager kunt zetten. Maar er kunnen ook herbruikbare boterhamzakjes of drinkflessen in zitten of een pakketje zaadjes voor een moestuin.

Gezond kerstpakket

Misschien besluit je baas wel dat het dit jaar over de gezonde boeg moet. Geen chips, worst en kaasjes maar een kerstpakket gevuld met gezonde producent. Denk daarbij bijvoorbeeld aan noten, zuidvruchten, fruit en groenten. Biologische en lokale foodartikelen zijn ook trendy op het moment en kunnen zeker ook terugkomen in zo’n gezond kerstpakket, net als Fair Trade artikelen.

Geen kerspakket maar een sinterklaaspakket

Misschien verrast je baas je dit jaar niet met een kerstpakket, maar met een sinterklaaspakket. Dat feest wordt natuurlijk evengoed door veel Nederlandse gezinnen gevierd, dus waarom zou je als werkgever niet eens iets origineels doen. En daar past prima een pakket met lekkernijen bij die bij het Sinterklaasfeest horen waar je met het hele gezin plezier van kunt hebben.

Uitje

Het kerstgeschenk is niet altijd meer een pakket vol kleinere cadeautjes. Het kan ook een waardebon zijn waarmee je zelf kunt bepalen uit een veelal beperkt aanbod wat je ermee doet. Zo’n waardebon kan bijvoorbeeld toegespitst zijn op leuke uitjes die je zo op kosten van de baas kunt doen. Dat kan een activiteit zijn, zoals een escape room of een etentje, maar het kan ook een hotelovernachting zijn. Ook een leuk cadeau om te ontvangen!

De gedachte telt natuurlijk. Het feit dat je baas je een kerstgeschenk doet toekomen is al waardevol en het is moeilijk om iedereen blij te maken. Zie het als een mysterieus extra cadeautje voor onder kerstboom of voor in de zak van Sinterklaas op pakjesavond.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws