Spannende jeugdserie Silverpoint vanaf 15 oktober volledig te bingen op NPO Plus

Partyscene Redactie | 12 oktober 2022
algemeen

Vanaf zaterdag 15 oktober is de spannende sciencefiction jeugdserie Silverpoint (KRO-NCRV) volledig te bingen op NPO Plus. De 13-delige serie is daar twee maanden lang exclusief te bekijken, voor de televisiepremière in de kerstvakantie op NPO Zapp. Het is de eerste keer dat een jeugdserie op deze manier volledig op NPO Plus te zien is voor de televisiepremière.

Silverpoint is een spannende sciencefiction dramaserie over vier kinderen die tijdens een zomerkamp op een voorwerp stuiten dat begraven ligt in het bos. Het onbekende object blijkt magische krachten te bevatten en brengt ze naar een geheel andere wereld, hoewel die bedrieglijk veel lijkt op de wereld die ze kennen... De serie zit vol onverwachte wendingen en weet je op het puntje van je stoel te houden; ideaal om te bingen dus. Internationaal was de serie o.a. te zien op het Britse BBC en het Duitse KiKA. Silverpoint is op NPO Plus te zien in de Engels gesproken versie met Nederlandse ondertiteling.

Silverpoint, vanaf zaterdag 15 oktober volledig te bingen op NPO Plus via deze link. De serie is in de kerstvakantie te zien bij KRO-NCRV op NPO Zapp

Over NPO Start/NPO Plus

Op NPO Start vind je alles wat de publieke omroep te bieden heeft, zoals Hunted, Oogappels, Heel Holland Bakt Kids, Rampvlucht en Sterren op het Doek. Waar, wanneer en op welk apparaat je maar wilt. Meer dan drie miljoen mensen kijken wekelijks gratis via deze app of website naar titels van de publieke omroep. Meer dan een half miljoen mensen hebben gekozen voor een NPO Plus-abonnement: hiermee kunnen ze series bingen, langer terug kijken of zelfs vooruit kijken.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws