Cryptocurrency is zo slecht begrepen door ons

Partyscene Redactie | 23 maart 2022
algemeen

De reden waarom mensen bang zijn om online te investeren is omdat ze het concept van cryptocurrency niet begrijpen. Ze weten niet hoe het werkt, of hoe het hun leven zal beïnvloeden. Ze hebben ook geen idee wat voor impact het zal hebben op hun bankrekeningen. Het enige wat ze weten over cryptocurrencies is dat ze "nieuw" en "online" zijn. Dat is niet genoeg informatie voor iemand die wil investeren in iets nieuws als dit.

Als je online in iets investeert, moet je precies weten waar je aan begint voordat je het doet. Als iemand nog nooit eerder heeft geïnvesteerd, dan moet hij niet in cryptocurrency investeren totdat hij goed begrijpt wat het voor hem persoonlijk en financieel betekent.

Bang om online geld te investeren/spenderen

Cryptocurrency is een onbegrepen onderwerp, wat het voor mensen moeilijk maakt om te investeren.

De reden waarom ik denk dat cryptocurrency zo slecht begrepen wordt en mensen bang zijn om online te investeren is vanwege het gebrek aan beschikbare informatie. Veel mensen die nog nooit van cryptocurrency hebben gehoord, zijn misschien bang om te investeren omdat ze niet weten hoe het werkt of hoeveel risico het met zich mee kan brengen. Het kan ook zijn dat ze bang zijn dat hun geld zal worden gestolen door hackers of iemand anders die weet hoe hij het systeem moet hacken. Een andere reden waarom mensen bang kunnen zijn is omdat ze niet begrijpen wat cryptocurrency werkelijk is en ze niet weten of het de moeite waard is om in te investeren of niet.

Veilig investeren

Om veilig te investeren kan je plaatsen zoals coinbase of binance.

Coinbase is een makkelijk te gebruiken platform om cryptomunten te kopen en verkopen. Je kunt er ook voor kiezen om je munten te bewaren op deze site zonder ze te verkopen. Coinbase biedt gratis beveiliging aan voor al jouw crypto munten die je bewaard op dit platform. Je kunt ook handelen in valuta's zoals euro, dollar en yen. Daarnaast is het mogelijk om een account aan te maken op deze site vanaf 18 jaar.

Binance is een exchange website die veel meer functies biedt dan Coinbase zoals verschillende handelsplatformen en een exchange market place waar je diverse coins kunt kopen en verkopen. Binance biedt eveneens gratis beveiliging voor alle cryptocurrencies die je bewaart op dit platform, maar alleen als het geld wordt gestort via BNB

Investeren kan nogal spannend zijn. Je hebt geen idee waar je moet beginnen, je bent bang dat het te ingewikkeld is en dat je de boel kwijtraakt, of dat blijkt toch gewoon niet te werken. Dus in kort : Maak gebruik van plaasten zoals Binance, coinbase en bitcoin 360 ai.

Oplichting op het internet

Er zijn toch wel veel oplichters op het internet. Dat zijn mensen die je iets aanbieden, maar dan het tegenovergestelde doen.

Als je een product koopt op Ebay, dan krijg je soms een ander product met dezelfde naam. Als je een auto via Marktplaats koopt, dan is dat vaak niet dezelfde auto als in de foto. En als je een huis kocht bij een makelaar, dan is die makelaar soms niet de eigenaar van het huis en dan moet je weer afrekenen met degene die jouw geld heeft ontvangen!

Het is dus verstandig om goed te controleren of het product en de prijs overeenkomen met wat jij verwachtte. Het is ook handig om goed te controleren of er geen ver.

E-mail phishing en oplichting zijn hetzelfde. Dat is wanneer iemand u een e-mail stuurt die lijkt te komen van iemand of ergens die u vertrouwt, maar dat eigenlijk niet is.

Ze kunnen proberen uw persoonlijke gegevens, geld of beide te stelen.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws