Cadeau-tip voor de feestdagen

Partyscene Redactie | 31 oktober 2022
algemeen

Zoek je een écht persoonlijk en origineel cadeau voor familie en vrienden voor de feestdagen? Dan zit je met de MyHeritage DNA-kit zeker goed. 

'Wie ben ik en waar liggen mijn roots?’ Een universele vraag die iedereen zich weleens stelt. Met een MyHeritage DNA-test kun je eenvoudig jouw unieke verhaal over je eigen familiegeschiedenis ontdekken.

MyHeritage DNA is eenvoudige DNA-test voor thuisgebruik en klaar in een paar minuten. Met een wattenstaafje strijk je langs de binnenkant van beide wangen. Dit sample stuur je vervolgens op naar het lab voor analyse en klaar ben je.

Na ongeveer 4 weken ontvang je de vaak verrassende resultaten online (via

myheritage.nl/DNA) Je krijgt een overzicht van jouw etnische roots, oftewel antwoord op de vraag: waar komen jouw voorouders vandaan? 

Daarnaast is het mogelijk om je familie verder uit te breiden: via DNA Matching kun je wereldwijd nieuwe familieleden ontdekken, van wie je het bestaan misschien niet eerder afwist. Op basis van gedeeld DNA kun je contact met hen leggen. Wie weet zit jij dan straks rond de kerstboom met nog veel meer familieleden! 

Voor meer informatie: https://www.myheritage.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws