4 x origineel je verjaardag vieren tijdens Kerst

Elsemieke | 1 december 2022
algemeen

Het vieren van je verjaardag is niet niks: dat moet groots gevierd worden! Je kunt je verjaardag op een stijlvolle, relaxte of andere leuke manier vieren. Wij hebben wat leuke ideeën om een toffe verjaardag te vieren tijdens de feestdagen.

Verwendag

Ben jij niet zo van de verjaardagen, de drukte en het verzorgen van gasten? Geen probleem, maar je moet jezelf op je verjaardag lekker verwennen. Bezoek je favoriete spa, drink een lekker kopje koffie of neem een massage.

Nederlandse online casino

Ben je iemand die dol is op online gamen? En hou je wel van een risico nemen? Organiseer voor je verjaardag dan een avondje gamen met je vrienden. Zet wat lekkere snacks klaar, schenk wijn in en genieten maar!

Weekendje weg

Niks is leuker dan je verjaardag in een ander land vieren. Het voelt op de een of andere manier toch altijd nét even wat specialer en anders dan als je het in je thuisland viert. Boek een ontspannend weekendje weg met je vrienden of ga alleen. 

Themafeest

Gelukkig kun je altijd nog lekker gek en jong zijn. Het is dus ook hartstikke leuk om op je verjaardag een thema feest te organiseren. Dit kunnen verschillende thema's zijn. Wat dacht je van een pyjamafeest?

Red Cup Party

Haal zoveel mogelijk red cups in huis en (natuurlijk) zo veel mogelijk booze en pingpongballetjes voor de bierpong!

Spelletjesavond

Ben je niet zo van de drank en de drukte? Organiseer dan een leuke spelletjesavond met je vriendengroep. Je kunt goedkope prijsjes kopen bij een winkeltje en deze winnen met bijvoorbeeld een potje bingo of rummikub. Nog leuker: maak je eigen spel!

Diner

Voor de chefs die altijd te vinden zijn in de keuken is het leuk om een chique en lekker diner te organiseren op hun verjaardag. Dit kun je zelf koken, maar je kunt ook een kok inhuren of met je gasten buiten de deur gaan eten. 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws