Kerstcadeaus: onze beste ideeën om zeker te plezieren!

Partyscene Redactie | 25 november 2022
algemeen

Kerstmis nadert snel! Nog maar een paar weken voor de festiviteiten beginnen... Ben je op zoek naar een cadeau dat indruk zal maken, maar heb je echt geen inspiratie? Het is niet altijd makkelijk om elk jaar iets unieks te schenken, daarom hebben we enkele suggesties van cadeautjes voor onder de boom.

Gebruiksgemak als ideaal cadeau: een Nuki Smart Lock 3.0 bevrijd je voorgoed van sleutels

Nuki maakt van je smartphone een intelligente sleutel. Gebruik de smartphone in plaats van de klassieke sleutel. Bedien je deur met de gratis Nuki-app. Deel digitale sleutels met vrienden en familie en controleer in het vergrendelingslog wie er is gekomen en wie er is weggegaan.

De Nuki Smart Lock 3.0 is beschikbaar vanaf €169 via shop.nuki.io en is verkrijgbaar in verschillende pakketten met accessoires. 

Zachte dekentjes om te snoezen

Dino's, tijgers of lama's, op de schattige dekens van Baby Tula vind je de hele dierentuin terug. Voor kleine kinderen is het zalig om ze lekker warm en zacht in te bakkeren. Ook kan je het deken gebruiken tijdens borstvoeding voor wat extra privacy. Oudere kinderen kunnen er kampen of hutten mee bouwen, als cape dragen of natuurlijk een dutje onder doen. Het ultra-zachte dekentje bestaat uit 100% procent viscose gemaakt van bamboe-pulp. Dat zorgt ervoor dat de temperatuur van je kindje gereguleerd wordt. Gezellig om samen te snoezen tijdens de kerstperiode.

Vind het Baby Tula deken voor kinderen voor €29 op babytula.eu

Een mini-poppendraagzak voor de kinderen 

Soms willen kinderen net zoals hun ouders zijn. Ze doen je graag na en leren op die manier het volwassen leven een beetje kennen. Daarom ontwierp draagzakproducent Ergobaby poppendraagzakken. Je kind kan zijn of haar favoriete knuffel/pop overal mee naartoe nemen, en leert zo zorgzaam omgaan met zijn kameraadjes. De draagzakjes zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en zijn geschikt voor kinderen vanaf 18 maanden. Super schattig!

Bekijk de poppendraagzakken voor €29,90 op ergobaby.nl

Richt de kinderkamer magisch in  

Je hoeft niet naar de verfwinkel om de kamer van je kinderen om te toveren in een magische ruimte. Dit kan vanaf nu met My Nametags muurstickers! Deze stickers zijn super eenvoudig aan te brengen op oppervlakken zoals muren, deuren en kasten. Gemaakt van een flexibel materiaal, kunnen ze gemakkelijk in enkele seconden worden verwijderd en vervangen worden door één van de vele andere beschikbare thema's: ruimte-, boerderij-, exotische, pool- of bosdieren, enz. En om je kind te zien groeien is er niets beter dan een My Nametags wandkaart! Ze zijn gemakkelijk aan te brengen, te verplaatsen en te verwijderen en zijn verkrijgbaar in verschillende schattige thema's.  

Verkrijgbaar op www.mynametags.nl voor €17,95 voor de muurstickers en €35,95 voor de wandkaarten. 

Nooit nog verwarring   

“Van wie is dit cadeau?”. ‘Van mij denk ik. Ik kocht het voor… euhm… Even voelen.’ Herkenbaar? En toch overkomt het ons ieder jaar opnieuw. De oplossing is nochtans simpel: label je pakjes onder de kerstboom. En dat hoeft helemaal niet saai te zijn. Zo brengt labelproducent My Nametags speciaal voor de feestdagen glitterstickers op de markt. Deze feestelijke stickers vind je in november en december terug op hun website. Bovendien kan je ze helemaal zelf ontwerpen. Zo vergeet je nooit meer welke cadeautjes jij kocht en voor wie.

Personaliseer de labels van My Nametags op www.mynametags.nl vanaf €18,95. 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws