Uitgaan op Ibiza? 4 plekken die je niet mag missen

Partyscene Redactie | 19 december 2022
algemeen

Ibiza is door de jaren heen uitgegroeid tot een eiland waar je zowel lekker kunt relaxen als heel goed uit kunt gaan. Verspreid over het eiland vind je de mooiste slaapplekken, kleurrijke natuur en heerlijke stranden om te ontspannen, te zwemmen en te feesten.

Al die mooie plaatsen op Ibiza vragen erom om bezocht te worden, maar waar moet je nou precies zijn voor de écht goede feestjes? Wij zochten het voor je uit en vonden in ieder geval 4 plekken die je niet mag missen wanneer je zin hebt om uit te gaan op Ibiza.

1. Party op het water met een Ibiza Boat Party

Als er iets is dat je in ieder geval gedaan moet hebben op Ibiza dan is het wel een feestje hebben meegemaakt op een boot. Het eiland staat namelijk bekend om de vetste bootfeestjes waar je voor een bepaald bedrag onbeperkt kunt drinken en tot in de late uurtjes kunt dansen op elektronische muziek. Hierbij ga je met een select groepje het water op; dit kan met een grotere eigen groep of samen met mensen die je (nog) niet kent.

Eén ding is in ieder geval zeker: het zijn allemaal mensen die zin hebben in een feestje, dus de sfeer zit er vaak al gauw goed in! Onze tip? Boek een (privé)boottocht bij zonsondergang waarbij je met maximaal 40/50 mensen lekker losgaat op de beste beats van het moment. Daar hangt weliswaar een prijskaartje aan, maar ga je nooit van je leven meer vergeten. Het heldere water, de leuke mensen, het prachtige uitzicht; hier vier je het leven!

2. Feesten bij Ushuaïa in Playa d'en Bossa

Naast een bootparty op Ibiza is er een aantal plekken waar je echt eens moet zijn geweest. In Playa d'en Bossa, een plek waar je sowieso heel veel uitgaansgelegenheden vindt, ligt Ushuaïa. Deze club is geopend in 2011 en heeft binnen no time aan ontzettend veel populariteit gewonnen. De reden daarvoor is wel duidelijk: het dj-programma is er bi-zar. Niemand minder dan David Guetta heeft er regelmatig een setje gedraaid. Hoe vet is dat?

Een van die sets is op een speciale manier in september 2022 opgenomen en kun je via deze link op onze website terug luisteren. Dat is de ideale manier om al een beetje in de mood te komen voor een avondje dansen bij Ushuaïa. Boek dan meteen een nachtje in het aanwezige hotel voor de ultieme ervaring, maar wees er in dat geval wel op tijd bij. Het hotel is vaak volgeboekt.

3. Club Pacha in Ibiza Stad: hele jaar geopend

Een van de weinige clubs op Ibiza waar je echt het hele jaar kunt feesten, is de populaire Club Pacha. Deze club vind je in Ibiza Stad en is door de jaren heen uitgegroeid tot een van de meest populaire clubs van het hele eiland. Daarom is het ook aan te raden om op tijd tickets te scoren wanneer je hier een avondje uit wilt gaan. Club Pacha staat daarnaast net als Ushuaïa bekend om de bizar goede line-up.

Al sinds 1973 vind je hier de beste feesten die onderverdeeld zijn in verschillende zalen. Niemand minder dan wederom David Guetta, Steve Aoki, Showtek!, Armin van Buuren en Martin Garrix hebben hier regelmatig gedraaid. Ook Hardwell en Tiësto hebben er hele grote feesten gegeven. Vergeet ook niet dat Club Pacha sowieso al heel bijzonder is om te bezoeken qua looks. Overal hangt een exotisch sfeertje en de verschillende ruimtes hebben ieder hun eigen charme. Een plek waar je absoluut eens moet zijn geweest.

4. Decadente poolparty's bij O Beach op Ibiza

Heb je tot slot zin om zwemmen en relaxen te combineren met een avondje dansen? Dan zit je bij O Beach aan het strand van s'Arenal in San Antonio aan de westkust helemaal op de juiste plek. Dit is namelijk een van de grootste beachclubs van Ibiza waar je én kunt feesten én kunt zwemmen én zelfs kunt feesten in het water. Het leuke is dat je hier op ieder moment van de dag terecht kunt en dat er eigenlijk altijd wel een party aan de gang is.

Waar je op andere plekken en dan met name in clubs vooral los kunt gaan op dancemuziek en elektronische muziek draait het bij O Beach Ibiza ook om r&b en latin. Het zwembad is maar liefst 600m2 groot waardoor je lekker de ruimte hebt om te chillen, maar ook om te dansen. Wat leuk is om te weten, is dat er regelmatig themafeesten worden georganiseerd in deze strandclub. Daarnaast is de omgeving van de club absoluut een van de meest mooie plaatsen op Ibiza.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws