Advocaat van de Nacht: for the love of music

Bjorn Schipper | 16 november 2015
blogs

In zijn nieuwe column behandelt Bjorn op gepaste wijze een geheel nieuw onderwerp: de terreuraanslagen van het afgelopen weekend in Parijs.
 

Een column over muziekrecht schrijven nadat de afgelopen week gruwelijke terreuraanslagen in Beiroet en Parijs zijn gepleegd. Onder de vele slachtoffers ook vele muziekliefhebbers, waaronder in Bataclan.

Ik wil graag op deze plaats de muziek laten spreken en kom dan al snel uit bij een van mijn Franse helden: Laurent Garnier. Ooit draaide hij een legendarische set in Club 11, tijdens Planet Delsin. De mensen waren divers, de dansvloer één, de energie haast tastbaar. Het dak ging eraf. Kon het maar altijd zo zijn.

For the love of music.

 

Lees ook de columns sprookjeswereldmuziekrechtencopyrightsartiestenmerkenwelcome to the clubhet geheim van publishingonderhandelenkijk om je heennaamrechtenthou shalt samplesample clearancemake room for the disruptivesimage is everythingdeal! afspraak is afspraakhet bierviltje op ADE, eventconcepten zijn gouden eierendj-concepten zijn gouden eieren en ADE, een zwartgele rollercoaster

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws