Gezocht! Partyreporters en fotografen

Peter Güldenpfennig | 2 januari 2018
blogs

In 2018 gaan wij natuurlijk weer de vetste festivals af. Hiervoor zijn wij op zoek naar een aantal nieuwe reporters en fotografen om ons team te versterken. Ben jij gek op feesten en hou jij van schrijven of fotograferen? Dan hebben wij de ideale aanbieding voor jou!

Wij regelen voor jou toegang tot een event naar keuze en jij verzorgt voor ons op vrijwillige basis een partyblog. Ben je meer van de fotografie? Dat komt goed uit, wij zijn ook op zoek naar fotografen!

Bij Partyscene struinen we ieder weekend de vetste party's af voor mooie foto's en blogs. Vervolgens kun je op onze website en Facebook-pagina onze bevindingen vinden in de vorm van een review/belevingsverslag. Tomorrowland in België, Hardwell in de Ziggo Dome, Dominator in Eindhoven of het grootste techno festival van Nederland, wij zijn overal bij en jij kunt daar onderdeel van zijn. Bovendien maak je deel uit van een enthousiast, gezellig team van feestliefhebbers!

Geïnteresseerd? Stuur een bericht naar report@partyscene.nl met eerder uitgebracht werk waar je trots op bent en vertel ons waarom jij de ideale partyblogger of -fotograaf bent. Wie zien je mailtje graag tegemoet!

Wil je weten hoe een partyblog of de partypics er uiteindelijk uit komen te zien? Dat check je hier en hier.

Meer interesse om te filmen op feesten en festivals? Check hier hoe je onderdeel kan worden van onze video crew.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws