Terug in de tijd: 'Bromance'

Mark Hofman | 13 april 2016
blogs

Vorige week was het negen jaar geleden dat Tiësto zijn album Elements of Life uitbracht, en ook deze week gaan we weer terugblikken naar het verleden. Avicii kondigde even geleden al aan dat hij ging stoppen en daarom haalden we de 7 hoogtepunten uit zijn carrieré even naar boven. Deze week is het 6 jaar geleden dat Avicii zijn allereerste hit had onder de naam van Tim Berg, we hebben het over 'Bromance'

Seek Bromance

In 2010 had Tim Bergling zijn allereerste hit te pakken met 'Bromance'. Deze hit scoorde hij niet onder de naam Avicii, maar onder de naam Tim Berg. De track werd eerst uitgebracht als instrumental en wist goed te scoren in de hitlijsten.

Later werden de vocalen van Amanda Wilson toegevoegd aan de track, deze vocalen zijn overgenomen van het nummer 'Love U Seek'.

Het eindresultaat? Dat was 'Seek Bromance' wat op 17 oktober 2010 het levenslicht zag. Eén van de eerste hits van Avicii waardoor hij aan zijn prachtige carrière kon beginnen. Toch begon het allemaal in de week van 14 april 2010, met 'Bromance'.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws