Wat nou plasseks? Waar blijven de dj leaks?

DJ Eric van Kleef | 23 februari 2017
blogs

DJ leaks ?? Met verbazing heb ik afgelopen week de media hype gevolgd. Aanleiding voor een flinke dosis ophef was een 67 jarige GILF met een dirty mind en een plascontract die ze tot voor kort de pis niet lauw maakten.

Een belegen babe die er op haar leeftijd blijkbaar nog zo goed uitziet dat mooiboys op een feestje serieus overwegen om archeoloogje te gaan spelen. Dat er bij een van die culturele uitspattingen is gekozen voor de wildwater variant is misschien een beetje kinky en niet echt mijn ding, maar weer is wat anders, dus .. respect !

Waar ik me meer zorgen om maak is dat dit seks-schandaal in het nieuws kwam door een goed geconserveerde 65 plusser. Dat zegt wel iets over de huidige generatie artiesten in het algemeen en deejays in het bijzonder. Even serieus waar is de rock en vooral de roll gebleven?

Was platendraaiert niet ooit het ultieme seks – drugs - d’r op & roll beroep ? Is het je opgevallen hoe alarmerend weinig sappige verhalen vanuit die hoek in het nieuws komen? Ik vraag me openlijk af hoe dit kan? Say no to the Ho contracten? Orgy clausules? No Boobies basicdeals ? Of toch gewoon een algeheel uitspattingsverbod?

Er zullen ongetwijfeld afspraken worden gemaakt tussen management, booker, label en artiest (en dat het gros van de nog jonge helden zich daar aan houdt snap ik ook nog), maar dat er niet één dj is die letterlijk denkt dikke lul drie beats.. ik ben in de bloei van mijn leven en hier niet alleen voor het geld, daar geloof ik niets van.

Na ruim 20 jaar in de bizz kom ik met een beetje graven tot welgeteld twee bad boys met iets wat lijkt op een schandaalverleden om trots op te zijn.

Afrojack met zijn carcrash fetisj en DJ Jean die onder het genot van een wodkaatje ook op de afterparty nog wel eens met 3 deckies tegelijk aan het scratchen is.

Het kan niet anders of er is hier sprake van de Omerta van het dj gilde ! Er gebeurt natuurlijk van alles backstage en in de diverse hotels daarna, en soms ben ik daar ook van op de hoogte.

Maar ik ben Thomas Dekker niet, mijn voornaam is ook geen Wiki, en het valt tot nu toe toch allemaal in het niet bij de freaky features die eerdergenoemde diva bijna een halve eeuw geleden al van haar fuck it-list kon strepen.

Dat was by the way net nadat ze David Bowie had gescoord… dus wie verdiend hier nou respect ? #playah .. Oh shit, het is een vrouw … Oooh .. slettebak!

DJ Eric van Kleef presenteert elke zaterdagavond tussen 21:00 uur en middernacht maar liefst drie uur lang de lekkerste houseklanken met zijn populaire radioshow Clubbin' op Radio Decibel. Radio Decibel is te ontvangen via FM en DAB. Voor alle frequenties kijk je hier.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws