DJ Snake verwijdert alle accounts op social media

Pieter Hiemstra | 22 mei 2017
blogs

Vreemde ontwikkelingen rond de Franse DJ Snake. Hij heeft al zijn accounts op Twitter en Instagram verwijderd en zijn geplande show op Hangout Festival in Alabama gecanceld.

Plagiaat en geannuleerde shows

Naast zijn afgeblazen show in in de VS annuleerde hij eerder al zijn optreden in de AFAS Live in Amsterdam. Dat ging 12 mei niet door wegens 'onverziene problemen in het tourschema'. Het zijn sowieso ingewikkelde tijden voor de artiest. Zo werd hij een paar weken geleden door rapper Freddie Gz aangeklaagd voor plagiaat. Hij zou de hit 'Turn Down For What' met Lil John hebben geïnspireerd op de gelijknamige track van de rapper. 

Er gaan veel geruchten de ronde op internet over Diplo, die tevens een vriend is van Tchami, en zijn besluit om van social media te gaan. Het zou alles te maken hebben de rechtzaak over het plagiaat.

De artiest uit Parijs (William Sami Etienne Grigahcine) haalde verschillende successen de afgelopen jaren. Zo werkte hij samen met Diplo's project Major Lazer voor de track 'Lean On' en had hij een collab met Justin Bieber in de vorm van 'Let Me Love You'.

Lees ook: DJ Snake annuleert optreden Amsterdam
Lees ook: DJ Snake aangeklaagd voor jatten Turn Down For What

 

 

 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws