Bereid je voor op een feestelijke Koningsdag

Djamila | 4 april 2023
blogs

Misschien denk je er niet meteen over na, maar Koningsdag komt er langzaam maar zeker weer aan. En of je het nu viert met je gezin, met vrienden of met de hele familie, het is altijd een goed idee om goed uit te pakken op deze feestelijke dag. Het is dé dag van het jaar waar we de verjaardag van de Koning vieren, waar de vrijmarkten reiken tot zover je kijken kunt en waar rood, wit en blauw dé kleuren zijn om te dragen. Samen met oranje natuurlijk. In dit artikel geven we je een paar tips over hoe je je het beste kunt kleden op deze feestelijke dag.

Een oranje blouse, glitterjurkje of colbert?

Het begint natuurlijk allemaal met het uitzoeken van de beste outfit voor deze feestelijke dag. En dit kun je zo uitbundig doen als je zelf maar wilt. Kies voor de kleuren van de Nederlandse vlag, een oranje blouse, een glitterjurkje of ga over de top met fluffy boa’s en gekleurde nagellak. Een oranje colbert is dit jaar ook helemaal hot, zowel voor man als vrouw. Het is nét weer even een tikkeltje anders vergeleken met je dagelijkse garderobe. In alle gevallen steel je vast en zeker de show als je op zoek gaat naar Koningsdag kleding. En check je ook meteen het weerbericht voor 27 april? Als de temperaturen nog niet zo warm en zacht zijn, scoor je gewoon een lekkere warme oranje trui.

Maak je outfit compleet met een feestelijke boa

Maar heb je ook al een keer gedacht aan het shoppen van de nodige accessoires? Een gekleurde boa is daar bijvoorbeeld een erg goed voorbeeld van. Maar je kunt ook kiezen voor hoedjes, tiara’s, een fel gekleurde bril of schmink in de vorm van een vlaggetje op je wangen. Leuk om te shoppen voor jong én voor oud. 

Alles onder één dak bij dé specialist op het gebied van feestartikelen

Tegenwoordig kun je gemakkelijk een outfit uitzoeken voor Koningsdag vanuit je luie stoel. Breng bijvoorbeeld een keer een bezoek aan de website van Hoofs feestwinkel. Bij deze specialist op het gebied van feestartikelen ga je vast en zeker meteen slagen. Uiteraard kun je ook een bezoek brengen aan de winkel in Den Bosch en ontvang je advies op maat van een feestspecialist, zodat je niet lang hoeft te zoeken naar een complete outfit. Op deze manier verras je iedereen met een spectaculaire outfit op Koningsdag!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws