Fashion forward: De nieuwste trends voor een avondje uit in 2023

Djamila | 24 mei 2023
blogs

Ben jij klaar om de show te stelen op je eerstvolgende feestje en ben je op zoek naar wat inspiratie voor een nieuwe outfit? Dan nemen we je mee in de laatste trends in avondkleding van 2023. Van romantische bloemenprints van merken als Tramontana kleding tot chique denim, wij zetten de leukste must-haves voor je volgende avondje uit voor je op een rij!

Bloemen maken een comeback

Bloemenprints zijn een klassiek motief dat eigenlijk nooit helemaal uit de mode raakt, maar in 2023 krijgt deze print een frisse make-over. Schilderachtige bloemenjurken zijn de must-have items van dit jaar. Deze bloemenjurken zijn zowel romantisch als modern. Perfect voor elke zomeravond, of je nu te gast bent op een bruiloft of een cocktailparty bijwoont. Bloemenprints kun je trouwens niet alleen op jurken vinden, zoals bijvoorbeeld de zomerjurken van Studio Anneloes, maar ook op pantalons en blazers. Combineer verschillende stukken met verschillende prints, voor een sprekende look.

De opkomst van de denim jurk

Denim is niet alleen ideaal voor een casual look, met de juiste accessoires tover je denim om naar een verrassende outfit voor een avondje uit. In 2023 staan vooral de denim jurken centraal. Deze trendy jurken vormen de perfecte balans tussen casual en chic. Of je nu op weg bent naar een gezellig etentje met vrienden of een chic diner, een denim jurk is een veelzijdige keuze die je stijl naar een hoger niveau tilt!

Herontdek de romantische jurk

Voor een look die elegant is, kun je gaan voor een romantische midi of maxi jurk in een lichte pasteltint. Deze stijl maakt in 2023 een comeback. Of je nu kiest voor een jurk van katoen, kant of chiffon, je zult absoluut versteld staan van de charme van deze jurken. Gestyled met eenvoudige sandalen, creëren ze een perfect gepolijste look voor een onvergetelijke zomeravond uit.

Gewaagde keuze: De nachthemd-stijl slipdress

De slipdress domineert dit seizoen de catwalks. Deze gewaagde jurken zijn geïnspireerd op lingerie en brengen een vleugje avontuur en sensualiteit toe aan je garderobe. Het zijn niet zomaar jurken; ze zijn een statement. Ze dagen je uit om je comfortzone te verlaten en je eigen unieke stijl en persoonlijkheid te laten zien. Combineer een slipdress met een blazer of voeg een cardigan toe voor een gelaagde look. Deze combinatie is niet alleen stijlvol, maar geeft je ook de mogelijkheid om de outfit aan te passen aan je eigen stijl, zodat je onbezorgd kunt genieten van een avondje uit.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws