Hoe kun je nog sneller, leuker en beter een cocktail maken?

Djamila | 21 juni 2024
blogs

Als je overweegt om een cocktail tap te kopen dan ben je waarschijnlijk al bekend met de vele voordelen die deze moderne technologie kan bieden. Cocktail machines zoals de TenderOne hebben de manier waarop drankjes worden geserveerd drastisch veranderd. Ze bieden niet alleen een snellere service, maar garanderen ook een consistente kwaliteit. Elke cocktail die door machines zoals de TenderOne wordt gemaakt, is exact volgens specificatie gemixt. Dit resulteert in een perfecte balans van smaken, elke keer weer. Dit is vooral belangrijk bij grote groepen of plekken waar een personeelstekort is. De druk is vaak hoog en de kans op menselijke fouten neemt toe en dan is zo’n machine een welkome uitkomst. Machines maken geen fouten in de verhoudingen of in de volgorde van ingrediënten, waardoor de kwaliteit van elke geserveerde drank consistent blijft.

De klant staat altijd voorop en die geniet keer-op-keer van de juiste cocktail

Een ander voordeel van het gebruik van cocktail machines is de manier waarop dranken worden geserveerd. Tijdens piekuren kan een barmedewerker het moeilijk vinden om snel te reageren op de vraag, wat leidt tot langere wachttijden en soms zelfs ontevreden gasten. Cocktail machines zoals de TenderOne cocktail machines lossen dit probleem op door binnen enkele seconden drankjes te leveren, wat de doorlooptijd aanzienlijk verkort en de algemene ervaring voor gasten verbetert.

Naast snelheid en consistentie veranderen cocktail machines ook de manier waarop bartenders met gasten omgaan. Met minder tijd nodig voor het bereiden van drankjes, kunnen bartenders zich meer richten op gastvrijheid en het bieden van een memorabele ervaring voor bezoekers. Dit leidt tot een meer gepersonaliseerde service, waarbij de bartender meer tijd heeft om te adviseren over drank keuzes of om gewoon een aangenaam gesprek te voeren. Hierdoor wordt niet alleen de druk op het personeel verminderd, maar ook de interactie met gasten verrijkt.

Minder personeel en dezelfde omzet

De implementatie van dergelijke technologieën kan ook de opleidingsbehoeften voor nieuw barpersoneel verminderen. Nieuwe medewerkers kunnen sneller worden ingewerkt omdat de machines veel van het complexe werk van cocktail bereiding overnemen. Dit zorgt ervoor dat zelfs minder ervaren personeel een hoge kwaliteitsservice kan leveren.

Deze machines bieden niet alleen praktische voordelen, ze kunnen ook de veiligheid op evenementen verbeteren. Met minder fysieke interactie en nauwkeurige dosering van alcohol, helpen cocktail machines overmatig alcoholgebruik te beperken en zorgen ze voor een veiligere omgeving voor zowel gasten als personeel.

Moderne cocktail machines zijn niet alleen een tool voor het mixen van drankjes; ze zijn een integraal onderdeel van de moderne horeca die de manier waarop we feesten organiseren verandert. Door het gebruik van geavanceerde technologieën zoals de TenderOne, kunnen evenementen soepeler verlopen, met een gegarandeerde kwaliteit en een verhoogde klanttevredenheid. Het is duidelijk dat de investering in een cocktailmachine een slimme zet is voor elke eventplanner of horecaondernemer die zijn gasten een onvergetelijke ervaring wil bieden. 


 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws