WMC blog Jesse Voorn deel IV

Partyscene Redactie | 30 maart 2010
blogs

pool

Mijn laatste dag in Miami en tevens de heetste tot nu toe. En dat terwijl ik straks het dichtst bij de zon ga komen van deze hele week. Ik ben laat wakker, de vele uren op en weinig slapen eisen een kleine tol, maar slapen kan in het vliegtuig. Ik pak mijn spullen en besluit al vroeg richting het feest te gaan waar ik ’s avonds moet draaien. Het is op de vijftigste verdieping van een van de mooiste hotels van de stad, in Miami downtown en het is stijf uitverkocht. Er zullen veel vrienden zijn, dus leuk om die te supporten en om er dus langer te zijn. Ik loop een stukje van het drukke Collins Avenue af, om makkelijker een taxi te krijgen. Onderweg kom ik de PBR Recordings posse nog tegen, die weer naar de Beatport beach party op weg zijn.

view vanaf hotel

In het hotel schiet de lift als een gek die vijftig verdiepingen omhoog en ik voel zelfs even een soortgelijke druk op mijn oren als die je in het vliegtuig ook wel voelt. Het uitzicht is adembenemend en ik kan over heel Miami uitkijken. Het feest vindt plaats in twee ruimtes, binnen, en buiten aan het zwembad. Het is al erg druk en gezellig. De beats knallen je aan alle kanten tegemoet. Binnen zijn Sabién & Alim te draaien, voor wie ik vorig jaar een remix gemaakt heb, presented by D.O.N.S. En die is er zelf natuurlijk ook bij. Ik loop wat heen en weer tussen binnen en buiten. Buiten is het op dit moment net even wat lekkerder. Dan krijg ik een sms van mijn buddy Jorgensen, dat Chris Lake de boel laat ontploffen op de Beatport beach party met onze track Carlton. Whoop whoop. Chris Lake heeft die track ook op zijn nieuwe compilatie voor Toolroom gezet en later hoor ik van de Prok & Fitch boys dat het de beste track was uit zijn set.

pool

De sfeer is relaxed en het is altijd relaxt om te chillen met vrienden. Ik ontmoet er ook een hoop nieuwe mensen. Dabruck & Klein uit Duitsland bijvoorbeeld, erg groot daar. Hun label WePlay gaat als een gek op dit moment en ze willen heel graag wat met me doen. Dat moet lukken dit jaar. Verder is er David Tort, die een dikke set neerzet, maar ook Kurd Maverick en mijn Belgische vrienden Dimitri Vegas & Like Mike. Ik ontmoet ook de baas van de Russische dance gigant Danceplanet, op wiens kantoor het halve personeel naar mijn podcasts blijkt te luisteren. Hij is blij, want ze schenken er zijn favoriete vodka en terwijl hij me daarop trakteert boekt hij me ook alvast voor een mega event in september in St. Petersburg.

david tort

Ik zou eigenlijk om 22.00 uur draaien, maar Thomas Gold vraagt of ik met hem wil ruilen, omdat hij weer op tijd weg moet. Geen probleem. We wisselen gegevens uit, doen een drankje en ik begin mijn set om 22.45 uur. Het is binnen inmiddels drukker dan buiten, wat voor mij weer goed is. Ik draai een lekkere set en krijg zelfs voor het eerst van mijn leven fooi voor het deejayen. Een man komt naar me toe, zegt dat ie de muziek erg tof vindt en schuift me twintig dollar toe. Daarna blijf ik nog even hangen voor de set van D.O.N.S. en dan ga ik weg. Het kost enorm veel tijd om een taxi te vinden en D.O.N.S. is ook al beneden, dat we voor veel te veel geld een privé chauffeur regelen. Terug in Miami Beach gaan we nog even wat eten en dan wip ik nog even langs op het feest van Stealth. Daar draait Roger Sanchez een dikke set. Na wat drankjes ga ik terug naar mijn hotel, een paar uur slapen, voordat ik naar het vliegveld moet.

stealth live

Ik reis samen met Maarten, de event manager van Stealth Live en de Release Yourself events. Gezellig. Hij heeft helemaal niet geslapen, ik drie uurtjes. Hij heeft een zak shirts bij zich, die mee moeten naar Nederland. We zijn benieuwd of we ze de douane door krijgen en het vliegtuig in. Warempel, het lukt. Hij geeft nog wat shirts weg aan mijn buddy Gregori Klosman en dan vallen we in het vliegtuig in een diepe slaap. Overstappen in Philadelphia en voor je het weet zijn we weer in Nederland. Volgend jaar doe ik het allemaal nog een keer.  

ik en dons

sabien en alim

vanaf het dak

stage

feest

nachtview

Check ook www.myspace.com/jessevoorn en www.twitter.com/jessevoorn.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws