WMC blog Jesse Voorn deel II

Partyscene Redactie | 29 maart 2010
blogs

DJ/producer Jesse Voorn houdt een blog bij over zijn belevenissen op het WMC in Miami.

miami

Ik heb niet bepaald veel geslapen. Laat in bed en er vroeg weer uit. Ik begin de dag toch met een lichte nadorst. De rust zal wel weer in Nederland komen. Het weer is nog steeds super, erg warm en de zonnebril komt goed van pas. Ik ga lunchen met Aaron Perez, een bevriende Amerikaanse dj en voormalig Hed Kandi resident. Hij runt ook het label Gossip, waar dikke releases op uitkomen en hij wil dit jaar wat met me doen. We hebben de afgelopen drie jaar veel contact gehad, maar we hebben elkaar nog nooit ontmoet. Ik haal hem op bij zijn hotel, waarna we eerst naar club Bed gaan, waar hij de nacht ervoor op een feest van Danny Howells zijn creditcard verloren was.

2

Ook hij heeft een kater, dus we bestellen aan de lopende band water. Komt ook goed van pas bij de pittige mediterrane wrap. Even goed bijkletsen, over releases, tracks, muziek. Dennis Ruyer van Dance Department is er ook en we maken een praatje. Ook hard bezig. Het is al even in de middag, toch maar tijd voor een biertje maken. We lopen naar Ocean Drive, waar we langs een feest komen waar DJ Chus de boel op zijn kop zet en boven staat Naughty By Nature te spelen. Even relaxen in de zon. Zo tegen het eind van de middag loopt de Britse producer ATFC langs. Leuk om hem even te ontmoeten. Hij stuurde me een paar weken geleden namelijk een bericht via Facebook dat hij mijn muziek te gek vindt. Dat was al tof en om hem nu even in real life te spreken dus ook. Hij is op weg naar een feest, om te draaien en daar gaan wij ook heen.

Miami

miami

Dat feest vindt plaats in de achtertuin van een hotel, aan het zwembad. Als we aankomen staat mijn buddy D.O.N.S. te draaien. Een leuk weerzien. We staan ook twee keer op hetzelfde feest, dus dat betekent gezelligheid. Het is niet super druk, maar wel leuk. Daarna neemt ATFC de decks over. Ik kan niet lang blijven, want ik moet zo draaien op mijn eerste feest. Ook aan een zwembad. Dan moet ik snel terug, want een uur later draai ik alweer op het volgende feest. Daar wordt het wel gezellig. Dikke sets van Tocadisco, David Vendetta, D.O.N.S. en Mason. Het blijft leuk om in Miami andere Nederlandse dj’s tegen het lijf te lopen. De sfeer zit er goed in, D.O.N.S. gooit er wat shots tegen aan en ik ontmoet al de promotors van het feest waar ik zaterdag sta. Dat blijkt inmiddels stijf uitverkocht en die gasten zijn zware fans van mij. Ze zijn nu al bezig met Miami volgend jaar en hebben me al toegezegd dat ik op elk feest sta. Eerst zien, dan geloven, we zijn wel in Amerika.

miami

We proppen ons allemaal in de dikke bak van die promotor en rijden naar Dream, een andere club. Daar is Sharam aan het draaien, de hele nacht. En die draait een moddervette set. Had ik niet van hem verwacht, donkere house en techno. Geen hit te horen. De club staat op zijn kop, D.O.N.S. danst de benen onder zijn lichaam vandaan en zelfs ik, die nou niet bepaald een danser is, doe voorzichtig mee. Het feest loopt bijna op zijn eind en ik begin echt moe te worden. Ik ben niet de enige blijkt en we verlaten de club. Ieder naar zijn hotel.

miami
miami

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws