WMC blog 2010: Jesse Voorn deel I

Partyscene Redactie | 26 maart 2010
blogs

DJ/producer Jesse Voorn houdt een blog bij over zijn belevenissen op het WMC in Miami. Vandaag deel I.

miami

Het is weer die tijd van het jaar, dat de halve dance scene richting Miami trekt, voor de jaarlijkse Winter Music Conference. Na vorig jaar ben ik er ook dit jaar weer bij. Mijn Duitse boeker had al drie gigs geregeld, dus dan is de keus ook weer snel gemaakt. Het was enorm druk om alles af te krijgen, mijn remix deadlines bijvoorbeeld, maar het is gelukt en vol goede moed stap ik in het vliegtuig. Dit jaar gaan er helaas geen rechtstreekse vluchten meer naar Miami vanaf Schiphol en dat is minder. Vorig jaar zat ik nog met half dj Nederland in een vliegtuig, nu niet. Wel was het erg gezellig met twee boys van Little Mountain Recordings, het label van Sander Kleinenberg, die bij mij op de vlucht zaten. Via Philadelphia, waar we ons eerste biertje namen, kwamen we omgerekend om 21.00 uur aan in het warme Miami.

pic2Het tijdsverschil, in Nederland is het dan toch algauw 2 uur ’s nachts, hakt er toch aardig in. Mijn broer Joris vraagt of ik nog een drankje kom doen in de Shelborne, waar een feest is van Ovum Recordings van Josh Wink, en waar hij moet draaien. Dat lijkt me toch wel gezellig. Maar dan maak ik de klassieke fout dat ik even op bed ga liggen en wat tv kijk. Ik word wakker om 1 uur en meerdere sms’jes van Joris of ik nog kom. Ik ga er gelijk heen en het is een minuutje of twintig lopen vanaf mijn hotel, maar het is heerlijk weer. Daar aangekomen sluist hij me naar binnen en daar kom ik weer de gasten van Little Mountain tegen, het moet niet gezelliger worden. Het is een speciale back2back avond en als ik aankom zijn Josh Wink en Steve Bug samen aan het draaien. De sfeer zit er goed in.

jvKom toch wat bekenden tegen, de wereld wordt er hier niet groter op. Joris begint rond 3.30 uur te draaien, back2back met Nic Fanciulli, aardige gast ook. Het gaat lekker los en de vodka gaat er in als koek. Het is zo’n avond waar iedereen op af lijkt te komen, want veel bekende dj’s droppen langs. Zo zie ik dj’s als Tiesto, David Guetta, Afrojack, Darren Emerson, Sasha, Todd Terry en meer in de dj booth verschijnen, wat ook bij het publiek weer een feest van herkenning is. Voor we er erg in hebben komt de portier zeggen dat de muziek uit moet, en hij kan rekenen op luid boe geroep van het publiek. Bij het naar buiten gaan loop ik ineens nog tegen DJ Prinz aan, resident van Cafe d’ Anvers. Ik zei het al, de wereld is klein. Ik loop terug naar mijn hotel, nadat Joris en Nic belooft hebben vanavond even bij te komen checken. Het weer is nog helemaal top, dus ik ga weer even de hort op. Vanavond twee keer draaien. Zin in.

Check ook www.myspace.com/jessevoorn en www.twitter.com/jessevoorn.


Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws