WMC Blog: Jesse Voorn deel IV

Partyscene Redactie | 31 maart 2009
blogs

Vrijdag eerst even bij gekomen van donderdag, maar niet voor lang, want in Miami stop je niet. Doorgaan met die feesten. Nu zat ik op steenworp afstand van het strand, dus ik ben daar heel even gaan kijken, even chillen.

strand

Dan kom je vanzelf ook op de Ocean Drive, de meest befaamde straat van Miami Beach, waar het de halve dag file rijden is, omdat iedereen daar puur voor de show rondrijdt in de meest dikke bakken. De Ford Mustang heb ik het meest voorbij zien komen.

ocean drive

Ook wemelt het van de vliegtuigjes met reclame voor feesten.

vliegen

Daarna even naar de Q&A geweest van Fedde le Grand, waar ik de dag ervoor nog even mee gesproken heb. Nieuwe track ook gegeven. Tijdens de Q&A werd ook bekend gemaakt dat hij de nieuwe ambassadeur is voor Dance4Life, dus, welcome to the family zou ik zeggen. Daarna nog een meeting met onder meer George Acosta, al een aantal jaar bekroont als de beste dj van Amerika. We gaan een track maken samen en ik ga een remix doen, die er bij komt op zijn album. Ben er erg enthousiast over. Daarna even omkleden en naar het Ultra Music festival, beetje vergelijkbaar met een Dance Valley of een Mystery Land.

ultra

Toen we aankwamen was David Guetta bezig op de Main Stage. Het publiek ging helemaal los. Ook Josh Wink gaf een enorm dikke set.

ultra festival main stage

En Carl Cox had zijn eigen tent.

cox

ultra

Zaterdag even rustig aan gedaan in de ochtend, beetje rondgelopen. Even gecheckt bij Miami Ink, de beroemdste tattoo shop, onder meer omdat Discovery er een serie van gemaakt heeft.

miami ink

Tegen het eind van de middag begon een private party van Reza, een van de grootste promotors van Amerika en zelf ook geen onverdienstelijk dj. Het vond plaats in dit huis.

party house

Joekeltje groot, drie verdiepingen, met ook een super bom diggity dakterras.

party dak

Het stroomde langzaam vol, veel mensen uit de scene. We zijn heel even gaan eten daarna en toen naar de Voyage in downtown, waar ik moest draaien op Crash The Party, van de Britse club Gatecrasher en Unknownworld Management. Dik feest. We zijn daarna weer gelijk teruggegaan naar het feest van Reza, waar de drank nog steeds gratis was. Ik heb volgens mij nog nooit zoveel vodka op een avond op als zaterdag. Toen we terug kwamen stond Steve Angello er zijn laatste tunes te draaien.

reza

Rond half 9 ’s ochtends kwamen we terug bij het hotel. We hadden nog een fles vodka bij ons, die we geledigd hebben met wat boys uit Australië. Een van die gasten had een club in Melbourne en organiseerde daar veel feesten, dus op de valreep heb ik er een tourtje door down under uit kunnen slepen. Dat was dope. Het was mijn eerste WMC, maar zeker niet de laatste. Volgend jaar weer.

Check ook www.jessevoorn.com en www.myspace.com/jessevoorn

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws