WMC Blog Partysquad deel III

Partyscene Redactie | 28 maart 2009
blogs

Ietwat brak ontwaakt vandaag, maar niet met minder zin voor wat er vandaag weer komen gaat!


Even de blog afmaken


Even de blog afmaken...


Na een snel ontbijtje met Afrojack zetten we koers richting het Remix Hotel (eigenlijk National maar tijdens WMC omgedoopt door Beatport).


Remix Hotel


Remix Hotel


Remix Hotel


Remix Hotel...


Hier staan de hele week rondom het zwembad (waar anders?) allerlei standjes opgesteld. Eigenlijk een soort huishoudbeurs maar dan met de nieuwste snufjes op dj / producers gebied. Ook wordt de boel opgeleukt door een aantal stages waar leuke dingen plaatsvinden. Toen ik er was, was A-trak aan het draaien. Het was nog niet echt ‘poppin’ dus ik denk dat ik morgen nog wel even kom kijken.


Remix Hotel


Remix Hotel


Nog meer Remix Hotel...


’s Middags weinig tijd voor (te) veel overdag feestjes; moet wat voorbereidingen treffen met Hardwell voor de gig van vanavond op Super You & Me.


Snel editjes fixen


Snel editjes fixen...


En voorbereiden...


En voorbereiden...


Even wat tracks bij elkaar gezocht en verder op de kamer van de dynamische boys Hardwell, Fedde Le Grand en Funkerman gehangen. Leuk gesprekje met laatstgenoemde gehad btw (snel uphooken man!).


Spanish hood


Spanish hood...


Happie doen


Happie doen...


Dutch dj-girl Lin in Miami


Dutch dj-girl Lin in Miami...


Fist gig in Miami ever


Fist gig in Miami ever


Fist ever gig in Miami...


Onderweg naar club Louis nog even wat eten in het Spaanse gedeelte hier (heel Miami is toch Spaans?!). Anyway, onze eerste gig in Miami ever! Zin in! Eerlijk gezegd had ik er niet heel veel van verwacht omdat we als voorprogramma van Luke vrij vroeg staan (aanvang 23 u).


Ik zei toch dat die bril nooit meer af zou gaan


Ik zei toch dat die bril nooit meer af zou gaan...


Nu is het gelukkig zo dat het hier al vroeg druk is (in tegenstelling tot veel clubs in NL waar het motto schijnt te zijn; “hoe cooler je denkt dat je bent, hoe later je een club binnenkomt”). Ook blijkt dat wij zelfs nog een opwarm dj hebben! Hoe hard! Het Zweedse duo AVICII en dj Feelgood.


De juiste balans


De juiste balans is gevonden...


Maar goed, tegen de tijd dat wij aan de beurt zijn is het al goed druk en ik denk zelfs dat we de juiste set hebben neergezet voor hier: balans tussen zogenaamde ‘opwarm platen’ en tegelijk toch de mensen los laten gaan.


En de mensen gaan los


En de menen gaan los...


*Kort lesje ongeschreven dj-regels voor de geïnteresseerden; als dj met de taak de avond in te leiden is het niet de bedoeling om al teveel beukende hits ‘weg te draaien’ voor de headliner(s). D kunst is juist dat je de crowd toch al weet te rocken, maar met iets minder knallend materiaal.


Superman of Laidback Luke?


Superman of Laidback Luke?


Swashbucklin'


Swashbucklin'...


Anyway, wel leuk om een keer vroeg klaar te zijn want het betekent dat we na de set met niets aan ons hoofd kunnen meefeesten en nu ook nog eens hangen met de mensen die je weinig ziet. Da’s wel echt tof op zo’n internationaal event, je komt vrienden tegen uit de hele wereld! De mannen die ons altijd opvangen in Zweden waren in the house, maar ook de Rockefeller Boys uit Ibiza, die ik trouwens even een big up wil geven; zij hebben ons na het ongeluk van Jerry echt mega geholpen op het eiland. Daar bleek weer hoe belangrijk het is wie je kent. Gelukkig zijn we nu weer in betere tijden en zal Jerry er straks zelf weer bij kunnen zijn (jawel!).

Sweden in the house


Sweden in the house...


Nu moet ik 'free gear for life krijgen'


Nu moet ik 'free gear for life krijgen'...


Met Hitmesier D. Ehh... Vraag maar niks...


Met Hitmesier D. Ehh... Vraag maar niks...


Aangezien ik van mezelf uit niet zo’n ‘flosser’ ben en mijn zonnebril-in-de-club al vrij ver gaat, voel ik me geroepen om bij deze foto met de Hitmeister ff een korte uitleg te geven (lol). Men vond dat ik wel even extra moest representen (GLDJ's had trouwens ook al lang genoeg shine gehad) voor Luke en een Super You& Me shirt moest dragen de rest van de avond. Natuurlijk vond sander het grappig om tijdens het wisselen geen shirt aan te geven; stond ik dan in de club met m’n Miami body.. Thanx bro.

Links de nieuwe rage, rechts 'LV'


Links de nieuwe rage, rechts 'LV'...


Hardwell


Hardwell...


Anna (agency)


Anna (agency)...


Party!


Party!


A-Trak


A-Trak...


Diplo, Ruben, A-Trak


Diplo, Ruben, A-Trak...


Roger Sanchez had ook een bril


Roger Sanchez had ook een bril...


Chocolate Puma had ook een bril


Chocolate Puma had ook een bril...


Vind Luke


Vind Luke...


Ibiza life savers, I love you!


Ibiza life savers, I love you!


Girls love PIMPS


Girls love PIMPS...


De hipste Franse dj


De hipste Franse dj...


Eigenlijk was ik uitgenodigd om nog even te hosten op het Dance4Life feestje dat verderop in de stad plaatsvond, maar opeens was er geen vervoer meer, had ik een drankje in m’n hand en waren A-trak en Wes (Diplo) in de tent en die had ik al best lang niet gezien. Dus bij dezen Wessel (D4L): sorry man. Ik hoop dat het sowieso een knalfeest was en hierover ongetwijfeld meer in het Miami dagboek  van Jesse Voorn (die daar als ambassadeur ook draaide).


Samenvatting van de avond; het was aan! Je weet dat dat zo is wanneer je Sander met David Guetta op z’n rug door de club ziet lopen, wanneer alle grote namen aanwezig zijn en blijven hangen, de handen niet meer naar beneden lijken te gaan en de mensen op de banken staan.


Maar, zoals iedere avond hier, proberen we –in tegenstelling tot hoe we in NL rollen- niet de laatste te zijn die de club verlaten en redelijk op tijd richting hotel te gaan. Zwalkend over straat kwamen we nog een bekende tegen (niet van ons persoonlijk maar we vonden het wel even nodig om een kiekje te maken). Herken je de man? (aanwijzing: oud collega van Justin Timberlake)

Wie is dit?


Wie is dit?


Tot morgen...


WMC-Blog Partysquad deel I

WMC-Blog Partysquad deel II

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws