WMC Blog: Partysquad deel II

Partyscene Redactie | 27 maart 2009
blogs

Twan slaapt nog steeds (!) en na een kort nachtje zie ik eindelijk bij daglicht wat het uitzicht is vanuit onze suite (zie foto’s). We kijken exact uit op het begin van de befaamde Ocean Drive! (ik zie de Scarface scènes in m’n hoofd voorbijkomen!)


Ocean Drive


Ocean Drive...


Dit is DE strip waar straks iedereen zal paraderen en met 5 miles per uur mee zal doen aan de eeuwige autoshow. Snel even een ontbijtje en dan is het al ‘off to the first poolparty”.


De doen een befaamd feestje aan bij het Shelborne hotel. Ik heb wel nu al door dat als je niet de juiste hook-ups hebt, je gewoon rustig 4 uur in een rij kan staan of helemaal niet naar binnen komt. Gelukkig zijn wij blessed met die juiste hook-ups en rollen via de backstage ingang smooth het terrein op.


Shelborne Hotel


Shelborne Hotel...


Shelborne poolparty


Shelborne poolparty...


Veel te dure drankjes


Veel te dure drankjes...


Binnen blijkt dat het goed is dat we veel plastic hebben meegenomen op ons avontuur maar het is pas de eerste dag en $70 voor 3 simpele drankies vonden we met onze Hollandse mindstate toch best fors.  Enfin, de bikini’s op het feestje waren klein, de biceps opgeblazen en verder deed de zon al goed haar werk. Samenvatting; het was best leuk. Maar omdat er veel op het programma staat, rollen we alweer snel verder.


Shelborne poolparty


Shelborne poolparty...


Waar zijn die bikini's?


Waar zijn die bikini's?


Strike a pose


Opgeblazen biceps


Opgeblazen biceps...


We hebben bedacht dat we even de juiste zonnebrillen nodig hebben om goed bij de Amerikaanse show-off mentaliteit te passen hier dus tussendoor is tourmanager en homie Sander zo aardig om ons even naar een highclass mall te rijden. De eerste winkels die ik zie zijn Gucci, Prada, Marc Jacobs, Louis Vutton, enzovoort.


Amerikaanse show-off mentaliteit


Amerikaanse show-off mentaliteit...


De toon is gezet, hier moeten we kunnen slagen. Uiteindelijk is het een veel te dure ‘LV’ geworden en omdat ik waar voor m’n geld wil zul je die vanaf nu op ALLE foto’s zien; hell, ik ga er zelfs mee slapen denk ik! Anyway, snel door naar het volgende event. Ik krijg een sms van Irfan van TopBillin (een van de tofste gasten op aarde en tevens de beste booker van NL).


To the rooftop!


To the rooftop!


We zullen doodgaan als we niet snel naar het Ganzevoort hotel komen, alwaar een speciale rooftop party is (ook een term die we in NL niet veel zullen zien op flyers). Kraak & Smaak en Deadmau5 zullen draaien en Irfan is daar met Joost van Bellen. Samen met Pieter van Bodegraven (Talpa publishing) begeven we ons naar het dak en inderdaad; een waar festijn is wat we aantreffen.


De rijen zijn een bitch


De rijen zijn een bitch...


Sorry, je staat er niet op


Sorry, je staat er niet op...


Ganzevoort rooftop party


Ganzevoort hotel rooftop party...


Laat de bijgevoegde foto’s maar weer het werk doen. Ook begint hier, tussen het genieten door, het echte netwerken. Ik heb in NL nog nooit zoveel gesprekken gehad met Nederlandse partners als helemaal hier in Miami! We doen (wederom veel te dure) drankjes met oa; Denise (Hitmeister D), Wipneus en Pim, DJ Jesse Voorn (die andere blogger), Raymond van Vliet (Cloud9Music) en Wessel (oprichter Dance 4 Life). Ik schreef toch al dat heel NL hier was!


Jordy, Hitmeister D, Irfan, Twan, moi


Jordy, Hitmeister D, Irfan, Twan, moi...


Deadmau5


Deadmau5...


Gansevoort Hotel


Gansevoort Hotel


Raymond (Cloud 9) midden met Sander (rechts)


Raymond (Cloud 9) midden met Sander (rechts)...


Gansevoort rootfop party


De bril werkt


De bril werkt...


Jesse Voorn


Jesse Voorn...


Wessel van Dance4Life


Wessel van Dance4Life...


Volgende stap is back to the hotel alwaar we Tom en Andras (Girls Love DJ’s) zullen opvangen. De boys komen net aan en zullen zich aansluiten bij ons gevolg.


Thumbs up


Thumbs up!


Retro Kids


Retro Kids...


Onderweg hooken we nog even op met de hipsters van de Retro Kids (hersenspinsel van Armand v Helden). De mannen achter deze crew zijn zakenkennissen van mij uit NewYork en die zullen later deze week aankomen (zul jij als lezer waarschijnlijk een worst aan hebben maar voor ons betekent dat waarschijnlijk NOG meer poolparties en hangen met mannen als Diddy enzo. Altijd leuk voor de fotootjes). Check deze oldschool stijl trouwens ook in de nieuwe video ‘Aye’ van mijn boy Dio. Die verschijnt vandaag of morgen online; shit gaat te ver!


Terror Squad Lobby Party


Terror Squad Lobby Party...


We doen even een kort welkomst drankje voor de GLDJ’s boys. In onze lobby is een dj set gaande met een dj van de Terror Squad met een speciale trommelaar.


Terror Squad Lobby Party


Terror Squad Lobby Party...


De avond is gevallen en we spoeden ons vrij vroeg naar The Mansion, alwaar mijn management buddy Roger Sanchez zijn Release Yourself feest heeft.


Onze auto


Onze auto...


Even skaten


Even skaten...


Twan laat zijn kunsten zien


Twan laat zijn kunsten zien...


Miami Ink


Miami Ink...


Cameo


Cameo...


The Mansion


The Mansion...


We hebben special ‘Roger’ edition Girls Love DJ’s shirts om uit te delen (ja, je boy is nooit te vies om mee te promoten!) en de club zit al snel bomvol.


Wacht hier


Wacht hier...



Wat een feest! Ik denk dat ik in woorden niet goed kan uitdrukken hoe los het ging maar ik hoop dat de kiekjes een beetje een beeld geven.


Tom (GLDJ's)


Tom (GDLDJ's)


David Guetta


David Guetta...


Roger himself


Roger himself...


GLDJ's


GLDJ's...


Ik babbel wat met David Guetta over de upcoming gig later deze week en Sander hookt de GLDJ’s boys ook nog even op met de franse baas;. Ze hadden hem nog nooit persoonlijk ontmoet terwijl hun shirts toch al duidelijk in zijn videoclip zitten.


Special edition shirtjuh


Special edition shirtjuh...


Het verhaal hierachter is trouwens dat een stagiaire van ze was gecast voor zijn video en aan David vertelde dat ze daar werkte. De man vond de shirts hip en zodoende verschenen ze in de video. Jawel, soms moet je het hebben van een sterke zakelijke lobby maar zo kan het ook gaan!


Het gaat los


Het gaat los!


Chick


Chick...


Joachim Garraud


Joachim Garraud...


Iedereen is weer aanwezig; ik babbel met Joachim Garraud (producer van David Guetta) over de track ‘I will love you anyway’ op zijn solo album; ik vind die shit keihard.


Lucien Foort


Lucien Foort...


Olga


Olga...


Mijn avond (nah laat me niet stoer doen, zeg maar mijn hele week!) kan niet meer kapot na een gesprekje met mijn manager Olga Heijns en de manager van Ricky Martin. Ze zijn op zoek naar wat fris materiaal voor zijn nieuwe album.


Ricky Martin


Ricky Martin...


Verder had ik Paris Hilton net gemist (jammer want ik wilde haar even vragen over de hookup met Don Diablo). Roger draaide als gewoonlijk een mega (lange) set. Even wat respect voor de man: veel dj’s verschijnen op een bepaalde tijd om even hun ding te doen maar deze oude rot presteert het nog altijd om vanaf opening club te draaien tot aan sluitingstijd!


Afrojack wil ook naar de VIP


Afrojack wil ook naar de VIP...


VIP-deck


VIP-deck


VIP-deck


VIP-deck


Op het VIP-deck...


The Moneyshot


Een beetje gek


Een beetje gek...



Het is zo druk dat Afrojack via de sms bij me klaagt dat ie na binnenkomst de hoofdzaal niet in mag. Natuurlijk merken we daar op het VIP-deck niets van, haha. Maar ook helemaal hier overzee mag je je boys niet vergeten en we hosselen for life en krijgen de man langs alle beulen van uitsmijters het podium op. Nog snel even hangen met Laidback Luke, een dansje met Lucien Foort en redelijk op tijd (half 5) taaien we af. Morgen moeten we fris zijn voor weer een nieuw WMC avontuur en onze eerste gig..


Hoezo rookverbod?


Hoezo rookverbod?


Ron Carrol


Ron Carrol...


Pimp my ride


Pimp my ride...


Oh ja; check nog even ‘hoe we rollen’ ‘s nachts onderweg terug naar het hotel (letterlijk).


We rollen...


We rollen...


WMC Blog: Partysquad deel I

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws