WMC Blog: Partysquad deel I

Partyscene Redactie | 26 maart 2009
blogs

Ja mang! WMC Miami; een zakelijke netwerkconferentie van een week met alle muzikale superhelden van over de hele wereld (lees: non stop feest tijdens spring break in zuid-Florida). Iedereen die vindt dat ‘ie iets voorstelt op dj, artiest, label en/of organisatiegebied, mag hier niet ontbreken.


Net geland!


Eindelijk zijn we er, na een lange vlucht.. Snel koffers van de band pakken en op naar onze suite, die er zo veelbelovend uitzag op de plaatjes.. Of.. toch nog even niet; één van de boiz die met ons mee i,s wordt aangehouden bij de laatste check vanwege de dozen t-shirts van Roger Sanchez en Laidback Luke. Drie uur later kunnen we dan uiteindelijk toch weg. Shirts mogen 'the next day' worden opgehaald.


Snel wat eten, opfrissen en het is al tijd voor het eerste avontuur. Komen op straat - undercover met vrouwtje- David Guetta tegen dus meteen alvast wat voorpret over het F*ck me, I'm Famous Feestje, waar we later deze week staan.


Hoor van chuckie via de Ping (blackberry) dat we de eerste happening al hebben gemist door ons oponthoud; een poolparty met old school baas; dj cash money.. Er zijn hier deze week trouwens echt iets van een triljoen feestjes per avond.


Ben met Twan van de Opposites hier maar die blijft voor pampus op bed liggen deze eerste avond vanwege een chronisch slaapgebrek. Gelukkig is half Nederland er, dus ik eindig -totaal niet solo- als opwarmer in The Set; een club waar vanavond een Defected feestje is.


The Set

The Set

Dans chick


Voor velen de ‘welkom in Miami borrel’; zoals je op de foto's kunt zien is het echt een Dutch ding ff..


Houdt je muis op de foto's voor de wie, wat, waar onderschriften!


Paco (Curacao) en Mitch Kroon

Suriname (Dax Club Mystique) & Curacao

Tony (Secure Recordings)

Carita La Nina

Moxy en Martijn

Jasja (Ace) en Olena

Fotografen van 'die andere website' zelf op de kiek

The Dutch Pete Doherty

Dutch Money shot - Chuckie, Luke Ruben en Ryan Sunnery


Anyway; na een gezellig onderonsje met Luke en z'n entourage taai ik ook nog redelijk op tijd af zodat ik morgen fit de eerste poolparties kan pakken op South Beach.


Voor de mensen die het exact willen weten: op de agenda staan Beatport feestje @ the National (aka the remix hotel), DJ mag party @ the Shelborne, Release Yourself (Roger Sanchez) @ the Mansion. (en dat is alleen 's middags!) ;-)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws