WMC Blog: Jesse Voorn dag II

Partyscene Redactie | 26 maart 2009
blogs

Jesse Voorn (1975) is dj, producer en is daarnaast een grote vriend van Dance4Life en zet zich als ambassadeur flink in voor Dance4Life. Jesse houdt ons op de hoogte van zijn belevenissen tijdens de Winter Music Conference in Miami. Vandaag deel II van zijn avonturen.

Nieuwe dag. Mijn jetlag is nog niet helemaal over en ik word nog steeds enorm vroeg wakker. Het weer is nog beter dan eerst, geen wolkje aan de lucht, en warm. Prima weer om eens bij wat kick ass parties te gaan checken. Want op het WMC lijkt het vooral veel feest en dan ook nog eens overdag en tot diep in de nacht. Er worden ook veel zaken gedaan, maar als je van tevoren geen afspraken gemaakt hebt, dan gaat dat moeilijk worden. Het is geen Amsterdam Dance Event, waar je makkelijk op iedereen afstapt. Anyway, de feesten.

(deel van de) Dance4life (Marleem & Wessel) afvaardiging

We wilden even checken bij de Beatport Poolparty, maar daar was geen beginnen aan. Er stond een rij van ruim anderhalf uur, in de brandende zon en zelfs ons contact, dat dicht op het vuur zit, kreeg ons niet binnen. Het was overbooked, er waren al teveel mensen binnen. Op naar het feest van Ultra Records, op het dak van een hotel. Een private party, alleen op uitnodiging en met de lift naar boven. Daar was werkelijk iedereen uit de scene aanwezig. Een van de eersten die ik tegen het lijf liep was Ruben van The Partysquad. Even een dikke big up, foto en een praatje. Goed bezig die gasten.

rooftop party

deadmau5

deadmau5

Ik heb ook een nieuwe plaat, nog niet getekend. We hebben hem erg goed kunnen promoten. Robbie Rivera ontmoet, die hem heel dik vindt en hem gaat draaien, maar ook Kaskade, een van de grootste dj's van Amerika heeft hem nu. Erg leuk met hem staan praten en daar gaan hele dikke dingen uitkomen. De plaat staat sowieso op het tweede Dance4Life album, dat eind mei in de winkels ligt.
Achter de decks stonden achtereenvolgens Deadmau5, die hier de hotste man around is, Larry Tee en Kaskade. De wind liet veel geluid verloren gaan, maar dat mocht de pret niet drukken.

kraak & smaak ook van de partij
jazzanova

Daarna een hapje eten, waar ik ineens bevriende djs Joey Seminara en Danny Nagels uit Canada tegen het lijf liep. Kende ze alleen nog via msn, en ik werk met Danny aan een track, maar ik heb ze uitgenodigd te komen draaien op de Dance4Life fundraiser. Alsof we op de main street van Miami zaten, want vervolgens kwamen Benny Rodrigues en Don Diablo ook aanlopen. Gezelligheid. Daarna omkleden in het hotel en naar de club waar Jazzanova en Bugz In The Attic een exclusieve back2back set deden. Dat was al vroeg een dikke party. Waar ik even erg aan moest wennen was het roken. Waar we in Nederland net gewend zijn aan rookvrije horeca, stond iedereen in deze club te paffen dat het een lieve lust was. Toch weer schone kleren morgen. Dan een meeting met onder meer Barbara Tucker, dus dan moet ik er fit bij zitten. Peace.

J.

Also check: www.jessevoorn.com and www.myspace.com/jessevoorn

miami

miami

collega blogger Ruben

Naast Jesse Voorn schrijft ook Ruben van The Partysquad over zijn avonturen in Miami. Zo weet je zeker dat je niks mist uit de VS.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws