WMC Blog: Jesse Voorn in Miami

Partyscene Redactie | 25 maart 2009
blogs

Jesse Voorn (1975) is dj, producer en is daarnaast een grote vriend van Dance4Life en zet zich als ambassadeur flink in voor Dance4Life. Jesse houdt ons op de hoogte van zijn belevenissen tijdens de Winter Music Conference in Miami. Vandaag deel 1 van zijn avonturen.

jvAngekomen in Miami, voor de Winter Music Conference. Het was een lange vlucht, maar wel met half dj en dance Nederland aan boord. Lucien Foort, Afrojack, Baggi Begovic en Chocolate Puma, om er maar even een paar te noemen. Praatje, plaatje, videootje. Het land zelf binnen komen ging lekker soepel, ook weer gezellig met z'n allen in de rij voor de paspoortcontrole.

Mijn hotel zit op Collins Avenue in Miami Beach, op kruipafstand van het strand en in het midden van de drukte van het WMC. Hoewel, drukte. Maandag is nog een inloopdag en dinsdag komt alles een beetje op gang. Het tijdsverschil hakt er toch wel even in. Je wordt ineens zes uur teruggezet, terwijl je gevoelsmatig nog in Nederland rondloopt. Ik haak in mijn hotel aan bij Wessel van Dance4Life. Die zitten allemaal op de veranda aan het bier. Doe mij er ook maar een paar. Mijn ogen worden steeds zwaarder, maar het is gezellig en de ene na de andere bekende wipt nog even langs.

Het is een korte nacht, want ook hier zit ik nog steeds in het Nederlandse ritme. Rond 5 uur ben ik klaarwakker. Ik fake nog even dat ik wel slaap, maar daar doe ik mezelf ook geen plezier mee. Rond 9 uur koffie op bed. Rise and shine. Bij het ontbijt blader ik door het WMC boekje heen. Iedere dag zijn er tientallen feesten, teveel om op te noemen. Ik draai zelf vier keer, onder meer op de Dance4Life fundraiser, die donderdag plaats vindt. Van het feest waar ik zaterdag sta, van de Britse club Gatecrasher, gaat ook een deel van de opbrengst naar Dance4Life. Veel bevriende dj's zijn hier, dus het wordt gezellig. WE zijn uitgenodigd op vette, exclusieve parties, dus dat gaat goedkomen. Het weer is lekker, zo rond de 25 graden, dus dat werkt ook mee. Tijd voor het eerste biertje weer.

J.

Also check: www.jessevoorn.com and www.myspace.com/jessevoorn

Naast Jesse Voorn schrijft ook Ruben van The Partysquad over zijn avonturen in Miami. Zo weet je zeker dat je niks mist uit de VS.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws