Dance x Ontwerpers

Partyscene Redactie | 12 februari 2009
blogs

Het lijkt een ware trend op het moment; dance & design. Een opvallende ontwikkeling, want ook de landelijke media lijkt dit opgepakt te hebben. Ik zet de meest opvallende samenwerkingsverbanden voor je op een rijtje..

Justice & Coca Cola

met dank aan onze collega's van Pozerscene

Om te vieren dat de Club Coke collectie 5 jaar bestaat,  heeft Justice samen met vormgever SO-ME een nieuw jasje voor de exclusieve flesjes ontworpen. Overdag is het flesje rood, maar in de nacht, in de club geeft 't flesje licht in het donker. De ouderwetse "Glow in the Dark" paint keert dus terug in dit opvallende ontwerp. Helaas is 't flesje alleen verkrijgbaar in de meest exclusieve clubs ter wereld..dus waarschijnlijk is het lastig deze in Nederland te bemachtigen.. dus mocht je er eentje kunnen scoren, laat het ons dan even weten, want zijn natuurlijk enorm benieuwd of 't flesje in 't echt ook zo stoer is....

Justice loves coke!

iGoogle

Ook Armin van Buuren & Tiësto bemoeien zich met design, want de twee Nederlandse dj's hebben voor iGoogle een artiestenthema vormgegeven. Zo kun je dus je iGoogle pagina "customizen" met een ontwerp van Tijs of Armin. En mocht je dat niks vinden, dan kun je ook nog kiezen voor designs van o.a Ali B., Anton Corbijn, Fokke & Sukke en Marcel Wanders...

igoogle

WeSC

Persoonlijk ben ik een enorme fan van het merk WeSC, afkomstig uit Zweden. Het in 2000 opgerichte merk maakt niet alleen hele vette headphones, maar maakt ook goede shirts en andere fijne gear. Eén van de leukste releases van 2008 warentoch wel de EdPhones, de SO-ME ontworpen Ed Banger kopteloons. Stond er mee in mijn handen tijdens mijn bezoek aan de flagshipstore in NYC, maar heb uiteindelijk gekozen voor een minder opvallend exemplaar. Maar toch... blijf de EdPhones (you get it?) erg cool vinden..

ed

Recentelijk heeft WeSC nog een nieuw exemplaar op de markt gebracht, dit keer in samenwerking met de boys van The Bloody Beetroots. Dit keer is gekozen voor een iets minder opvallend exemplaar, want de kleur mint-groen is ingeruild voor wit. Check hieronder het resultaat. En helemaal leuk... deze bijzondere samenwerking is zelf opgepikt door Nu.nl. En dat vind ik persoonlijk dan wel weer grappig.... want zeg nu zelf, zo wereldwijd bekend zijn The Bloody Beetroots toch ook weer niet... .

bloody

Voorlopig was dit wel een beetje mijn update qua dance & design, maar mocht jij ook wat opvallends gespot hebben, laat het dan even weten en reageer hieronder. Thanks!

Rolf

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws